Magiq przecież to były jaja z ciebie a nie Tarniaka.Tak tylko mówię.
Cytat: Mr_Zombie w Grudnia 16, 2010, 08:50:37 amCytat: windomearl w Grudnia 15, 2010, 19:06:42 pmNapisałem kur** mimo wszystko!Czyli, że mimo wszystko jest kurwą? Nieładnie.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Brak przecinków sprawia, że można to interpretować na różne sposoby. Pan po lewej pewnie by to nagiął pod teorię pomyłki i wysnuł wniosek, że windo podświadomie uważa Tarniaka za kurwę.
Cytat: windomearl w Grudnia 15, 2010, 19:06:42 pmNapisałem kur** mimo wszystko!Czyli, że mimo wszystko jest kurwą? Nieładnie.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Brak przecinków sprawia, że można to interpretować na różne sposoby.
Napisałem kur** mimo wszystko!
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Dziś wieczorem jadę w trasę.
Jutro zapraszam do lobby o 21
Właśnie kupiłem MAFIA II za 60zł(z przesyłką) Pomijając pewne niedoróbki graficznie(nie rzucają się w oczy na szczęście), gra jest ŚWIETNA, klimat aż wylewa się z ekranu. POLECAM Ps. Do jutrzejszego turniej raczej nie będę grać w GT5(robię sobie małą przerwę)
Kupiłem sobie cudo o nazwie kula plazmowa. Zawsze jak widziałem takie na bazarach za młodu to chciałem to mieć, ale jakoś nie zdecydowałem się. A teraz mam to arcydzieło techniki Ponieważ zdjęcia w tym temacie to już przeżytek, zamieszczam film mojej kuli (oglądać w HD)
Wiesz, zę jak się zbliży tą kulę to TouchPada w laptopie to przestaje działać
Way to go! Wiesz, że jak pojeździsz magnesem po ekranie monitora to pojawiają się prawdziwe kwiatki?
u mnie z patchem instalowało się 1,5h. możliwe, że miałem turbo zaje**ny dysk i dlatego.
To jest nic, mamy na uczelni coś w ten deseń co taki globusik, tylko "troche" mocniejszeMagnes z tego maleństwa robi z kompami cuda
A ja słonia w trampkach, wieeeesz?
Uploaded with ImageShack.usPomijając, że Minkiewicze robią ostatnimi czasy straszną bucówę z kolejnymi reedycjami Wilqa i odcinaniem kuponów od staroci, to nowy album na oko zdaje się trzymać poziom. Sprawdzę dokładniej później.