Cytat: sieq w Grudnia 29, 2010, 10:01:05 amUploaded with ImageShack.usSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mam kilka bardzo fajnych numerów telefonu na sprzedaż jakby ktoś chciał. Nie chce mi się wystawiać na pchlim targu jak coś PMJest wporzo. Rozumiem że normalnie kolumny są równo względem siebie rozmieszczone. No i przydał by się na podłogę jakiś dywanik. Czekamy na foto po remoncie, myślę że będzie co porównywać.
Uploaded with ImageShack.usSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mam kilka bardzo fajnych numerów telefonu na sprzedaż jakby ktoś chciał. Nie chce mi się wystawiać na pchlim targu jak coś PM
To ja wiem, dlatego pytam, czy Ci nie szkoda kasy na ich zbieranie, kiedy są drogie.
No widzę, że ktoś tu inwestuje pieniądze w rzeczy w życiu naprawdę ważne. propsy
Nie wiem kolego czy grałeś w tę Zeldę, ale się możesz srogo rozczarować. Trochę się zestarzała. KUPUJESZ GRY rozpatrując ich potencjalną cenę za kilka lat? Kupiłeś Zeldy tylko dlatego, że będą dużo warte za kilka lat? COFAM PROPSY.
opamiętajcie się
MD zjadał SNES-a
Jeżeli lubisz tę Zeldę, to zaopatrz się w MASTER SYSTEM (ta konsola Segi jeszcze nie kopała zada konsoli Nintendo, odwrotnie z generacją 16-bitową, gdzie MD zjadał SNES-a, ale to inna bajka) i jedną z najwspanialszych gier GOLDEN AXE WARRIOR, to była kwintesencja gier konsolowych. Patrząc na bieżące gry to serce boli.
I kto tu jest burżujem
To mój przyszły środek transportu, więc sytuacja jest nieco inna.
Panowie trzeba mi jakiejś taniej bezprzewodowej słuchawki kompatybilnej z PS3 (może być coś z noki) Granie w gałę z kumplami i rozmawianie podczas gry sprawdzi się dużo lepiej jak mozolne pisanie na klawie ;/
Trochę to dla mnie niezrozumiałe. Przecież tym nie pojedziesz szybciej niż byś szedł piechotą. Po co w takim razie tego używać?
Nowa koszula
Cytat: Master_666 w Grudnia 30, 2010, 19:54:08 pmNowa koszula Widzę masz bardzo podobny styl ubierania do mnie.
Cytat: Tomasz w Grudnia 30, 2010, 21:31:55 pmCytat: Master_666 w Grudnia 30, 2010, 19:54:08 pmNowa koszula Widzę masz bardzo podobny styl ubierania do mnie. To raczej ty masz podobny styl ubierania do niego.
Kupiłem NFS i CoD:BO, Sylvan możesz zrobić zdjęcie bez FF ?
Obaj ubieracie się w przymierzalniach?
Cytat: tytacz w Grudnia 30, 2010, 22:04:57 pmObaj ubieracie się w przymierzalniach?A to taki mój sposób, kiedy nie mogę się zdecydować na zakup. Robię foty paru ubrań z różnych sklepów dzięki czemu mogę porównać łatwo co jest lepsze Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Master_666 w Grudnia 31, 2010, 00:01:40 amCytat: tytacz w Grudnia 30, 2010, 22:04:57 pmObaj ubieracie się w przymierzalniach?A to taki mój sposób, kiedy nie mogę się zdecydować na zakup. Robię foty paru ubrań z różnych sklepów dzięki czemu mogę porównać łatwo co jest lepsze Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Kupiłem sobie ostatnio na studniówkę burżujską koszulę i trochę żałuję.
Cytat: LesiuGR w Grudnia 31, 2010, 00:05:52 amCytat: Master_666 w Grudnia 31, 2010, 00:01:40 amCytat: tytacz w Grudnia 30, 2010, 22:04:57 pmObaj ubieracie się w przymierzalniach?A to taki mój sposób, kiedy nie mogę się zdecydować na zakup. Robię foty paru ubrań z różnych sklepów dzięki czemu mogę porównać łatwo co jest lepsze Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Kupiłem sobie ostatnio na studniówkę burżujską koszulę i trochę żałuję. Nigdy niczego nie żałuj. Zawsze pozostaje doświadczenie. Jak koszula kosztowna i coś z nią nie tak, zapewne gwarancja to obejmuje (burżujska, czyli gwarancja nie na tydzień). Jak zapłaciłeś kilkaset zł. i ją sam jagodami przyozdobiłeś, może być ciężko.
i się szybko wyciera.