PS3 Slim 320GB (najnowszy model CECH-2504B) + przedłużenie pełnej gwarancji do 4 lat. Fotki nie mam
Zawsze się dziwiłem, jak można czytać książki historyczne (no oprócz wojen) dla funu.
Ja zawsze się dziwie jak można czytać książki dla funu, nie rozumiem tego fenomenu. Próbowałem nawet parę razy i nawet jak mnie zaciekawiła książka to inne rzeczy biły na głowę ją więc musiałem odpuścić czytanie dla innego funu.
Cytat: Devilek w Lutego 09, 2011, 15:46:44 pmJa zawsze się dziwie jak można czytać książki dla funu, nie rozumiem tego fenomenu. Próbowałem nawet parę razy i nawet jak mnie zaciekawiła książka to inne rzeczy biły na głowę ją więc musiałem odpuścić czytanie dla innego funu.Propsy użytkowniku...
Na 5-cio letni wariant kasy już nie miałem, bo trzeba było browca jeszcze kupić Wink Nawet nie wiem, czy dla konsoli w ogóle można go wziąć (nie jestem pewny)
Przyznam, że ostatnio nieco zaniedbałem czytanie książek, ale w piątek byłem w bibliotece i wypożyczyłem "Bezsenność", "Zieloną Milę" i "Misery" Stephena Kinga, filmy były genialne, to i z literaturą wypadałoby się zapoznać.
Cytat: marcin_N w Lutego 09, 2011, 21:09:19 pmPrzyznam, że ostatnio nieco zaniedbałem czytanie książek, ale w piątek byłem w bibliotece i wypożyczyłem "Bezsenność", "Zieloną Milę" i "Misery" Stephena Kinga, filmy były genialne, to i z literaturą wypadałoby się zapoznać.Mówiąc o 'Bezsenności', nie chodzi Ci chyba o film Nolana ani jego wcześniejszy pierwowzór? Ta książka nie ma ekranizacji. Pewnie to wiesz i tylko wrzuciłeś do jednego wora z 'Zieloną Milą' i 'Misery', ale chciałem naprostować.
Cytat: Devilek w Lutego 09, 2011, 15:46:44 pmJa zawsze się dziwie jak można czytać książki dla funu, nie rozumiem tego fenomenu. Próbowałem nawet parę razy i nawet jak mnie zaciekawiła książka to inne rzeczy biły na głowę ją więc musiałem odpuścić czytanie dla innego funu.Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo w tej chwili tobą gardzę.
Cytat: Wuher w Lutego 09, 2011, 21:26:29 pmCytat: Devilek w Lutego 09, 2011, 15:46:44 pmJa zawsze się dziwie jak można czytać książki dla funu, nie rozumiem tego fenomenu. Próbowałem nawet parę razy i nawet jak mnie zaciekawiła książka to inne rzeczy biły na głowę ją więc musiałem odpuścić czytanie dla innego funu.Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo w tej chwili tobą gardzę.Zaraz, zaraz... czy on nie studiuje historii?
Cytat: marcin_N w Lutego 09, 2011, 21:29:22 pmCytat: Wuher w Lutego 09, 2011, 21:26:29 pmCytat: Devilek w Lutego 09, 2011, 15:46:44 pmJa zawsze się dziwie jak można czytać książki dla funu, nie rozumiem tego fenomenu. Próbowałem nawet parę razy i nawet jak mnie zaciekawiła książka to inne rzeczy biły na głowę ją więc musiałem odpuścić czytanie dla innego funu.Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo w tej chwili tobą gardzę.Zaraz, zaraz... czy on nie studiuje historii? Prawo chyba, a prawnicy to chu**.
Cytat: windomearl w Lutego 09, 2011, 21:33:52 pmCytat: marcin_N w Lutego 09, 2011, 21:29:22 pmCytat: Wuher w Lutego 09, 2011, 21:26:29 pmCytat: Devilek w Lutego 09, 2011, 15:46:44 pmJa zawsze się dziwie jak można czytać książki dla funu, nie rozumiem tego fenomenu. Próbowałem nawet parę razy i nawet jak mnie zaciekawiła książka to inne rzeczy biły na głowę ją więc musiałem odpuścić czytanie dla innego funu.Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo w tej chwili tobą gardzę.Zaraz, zaraz... czy on nie studiuje historii? Prawo chyba, a prawnicy to chu**.No ale nie wierzę, że nie musi czytać książek.
No to pytanie, jak można czytać ze zrozumieniem książkę, której czytanie nie sprawia przyjemności.
@marcin_N - jeśli mogę Ci polecić książki Kinga, to moim zdaniem najlepsze (które do tej pory przeczytałem) to: Wielki Marsz, TO, Christine, Bastion, Cmętarz Zwieżąt, Lśnienie (choć pamięć o tym została już całkowicie przesłonięta filmem). 'Bezsenność' jak dla mnie jest niczym szczególnym, reszty podanej przez Ciebie nie czytałem. Teraz brnę przez 'Rękę Mistrza' i jest bardzo dobrze.
Cytat: Wojtq w Lutego 09, 2011, 21:16:34 pm@marcin_N - jeśli mogę Ci polecić książki Kinga, to moim zdaniem najlepsze (które do tej pory przeczytałem) to: Wielki Marsz, TO, Christine, Bastion, Cmętarz Zwieżąt, Lśnienie (choć pamięć o tym została już całkowicie przesłonięta filmem). 'Bezsenność' jak dla mnie jest niczym szczególnym, reszty podanej przez Ciebie nie czytałem. Teraz brnę przez 'Rękę Mistrza' i jest bardzo dobrze.Świetne książki. Jeżeli chodzi o Kinga to ze swojej strony polecam obowiązkowo Mroczną Wieżę.
Cytat: marcin_N w Lutego 09, 2011, 21:36:46 pmCytat: windomearl w Lutego 09, 2011, 21:33:52 pmCytat: marcin_N w Lutego 09, 2011, 21:29:22 pmCytat: Wuher w Lutego 09, 2011, 21:26:29 pmCytat: Devilek w Lutego 09, 2011, 15:46:44 pmJa zawsze się dziwie jak można czytać książki dla funu, nie rozumiem tego fenomenu. Próbowałem nawet parę razy i nawet jak mnie zaciekawiła książka to inne rzeczy biły na głowę ją więc musiałem odpuścić czytanie dla innego funu.Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo w tej chwili tobą gardzę.Zaraz, zaraz... czy on nie studiuje historii? Prawo chyba, a prawnicy to chu**.No ale nie wierzę, że nie musi czytać książek.Nie napisał, że nie musi. Napisał, że nie umie dla funu.
Cytat: Ryo w Lutego 09, 2011, 22:50:23 pmCytat: Wojtq w Lutego 09, 2011, 21:16:34 pm@marcin_N - jeśli mogę Ci polecić książki Kinga, to moim zdaniem najlepsze (które do tej pory przeczytałem) to: Wielki Marsz, TO, Christine, Bastion, Cmętarz Zwieżąt, Lśnienie (choć pamięć o tym została już całkowicie przesłonięta filmem). 'Bezsenność' jak dla mnie jest niczym szczególnym, reszty podanej przez Ciebie nie czytałem. Teraz brnę przez 'Rękę Mistrza' i jest bardzo dobrze.Świetne książki. Jeżeli chodzi o Kinga to ze swojej strony polecam obowiązkowo Mroczną Wieżę.Wielki marsz to najlepsze co napisał. A w kwestii Mrocznej wieży to utknąłem gdzieś na 3 tomie parę lat temu.
A tak poza tym, to King jest przereklamowany, monotematyczny i przewidywalny.
http://www.dabs.ie/products/samsung-rf710---core-i7-720qm-quad-core---6gb-ram---1tb---win-7-home-premium-64-bit---17-3--laptop-76K2.html?refs=54250000W koncu se kur** nowego kompa kupilem... Yatta!