skoro takiś zdrów to po kiego grzyba trujesz się vizirami?
Tak jak napisałem wcześniej: takie środki wcale nie sa specjalnie szkodliwe i duzej większości sa oparte na ziołach.
Biorę ten srodek, gdyż chcę przyspieszyć działanie diety, aerobów i treningów.
Tak naprawdę to takie srodki to w większości kofeina, ekstrakt z zielonej herbaty, ekstrakty z guarany, z yerby mate i innych ziół.
A to wytłuszczone na opakowaniu ostrzeżenie "Must be used with extreme caution" to pewnie po angielsku znaczy "smacznego".
Takie środki zawierają dużą ilość kofeiny i trzeba uważać by nie wiąść za dużo tabletek, gdyż może później telepać. Równie dobrze coś podobnego można by napisać na opakowaniu kawy. Poza tym takie "Caution..." to wiadomo też, że zagrywka marketingowy by człowiek się nakręcał, ze to coś naprawde konkretnego.
Tak ogólnie takie środki to standardowa suplementacja podczas treningów. Osobiście znam osoby co spożywają pasze dla świń, nie wyobrażają sobie cyklu na mase bez metki, a rzeźbę robią przy uzyciu efedryny.
Tak naprawdę to takie srodki to w większości kofeina, ekstrakt z zielonej herbaty, ekstrakty z guarany, z yerby mate i innych ziół.
Skoro to tylko zioła i kofeina to nie lepiej zaparzyć sobię herbaty niż wydawać 30 dolców ? Czym są te "dodatki" o których mówisz ?
Łatwiej przed treningiem aerobowym jest łyknąć jedną tabletkę, niż wypić 2-3 kawy, 2 zielone herbaty, napar z yerby mate itd.
"Dodatki" - nie koniecznie sa w tym spalaczu. Ogólnie się jednak mówi, ze odzywki w stanach zawierają dodatkowe składniki, wzmacniające ich działanie. Często kolejne partie danego produktu mają już inny skład, gdyż ktoś robi badania i zakazuje używania danych składników.
Najlepszy spalacz jaki był do tej pory i dopiero po jakimś czasie wycofali go z rynku to Venom (nie mylić z venom3.0)
Proponuje ci poczytać co się działo z ludźmi po żarciu tego
Jak nie brałeś nigdy takich rzeczy o wystarczy ci Scorch - który też potrafi delikatnie ryć banie XD
Wszystko zależy od organizmu i ile łykniesz - ale to sprawdzony środek
Duzo czytałem o Venomie i jak dla mnie to za mocny srodek. Nie chcę aż tak 'hardkorowo' się wycinać.