Generalnie szacun za odwagę - mam nadzieję, że bez problemu ogarniesz sprawy formalne i "papierki", bo już znam przypadek, że chłop postawił chałupkę w tej technice w jeden sezon, a potem czekał ponad 2 lata, aż urzędasy przestaną się masturbować z dokumentami i przepisami. Grozili mu nawet samowolą budowlaną. Takie uroki wprowadzania nowatorskich rozwiązań.
Iras ile za m2 za taką działkę?
Cytat: CancerPL w Czerwca 22, 2011, 11:34:58 amCytat: Ciapkas w Czerwca 22, 2011, 11:24:25 amCytat: CancerPL w Czerwca 22, 2011, 04:05:51 amCytat: LesiuGR w Czerwca 21, 2011, 18:43:00 pmMoje gekony, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)R. Ciliatus:Samiec, którego mam najdłużej, już prawie rok. Ma aktualnie 13 miesięcy.Samica bicolor red:Wczorajsze zakupy- dorosła samica red oraz malutki niesex:Na koniec największy z gekonów. Prawie roczna samica Rhacodactylus leachianus henkeli (dojrzałe są po 3-4 latach), która nabędzie jeszcze ze 150g wagi. Foto dorosłego osobnika po lewej w avatarku. chciałbym zobaczyc te gady w towarzystwie moich kur niosek=3 jaja wiecej Jak już Lesiu wrzucił swoje stworzonka to i Ty musisz. Dawaj fotki tych kurek i jeszcze zaległe zdjęcie narzeczonej. chcesz zdjecia moich wszystkich biednych zwierzątek? nawet tych które zjem? może byc lipa co wegetarianie napisza na forumie potem PS:narzeczonej nie bedzie, wystarczy ze jest dużo podobnych Dobra, narzeczoną przeżyję. Ale wrzuć zdjęcia zwierząt, zdjęć od forumowiczów nigdy za wiele.
Cytat: Ciapkas w Czerwca 22, 2011, 11:24:25 amCytat: CancerPL w Czerwca 22, 2011, 04:05:51 amCytat: LesiuGR w Czerwca 21, 2011, 18:43:00 pmMoje gekony, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)R. Ciliatus:Samiec, którego mam najdłużej, już prawie rok. Ma aktualnie 13 miesięcy.Samica bicolor red:Wczorajsze zakupy- dorosła samica red oraz malutki niesex:Na koniec największy z gekonów. Prawie roczna samica Rhacodactylus leachianus henkeli (dojrzałe są po 3-4 latach), która nabędzie jeszcze ze 150g wagi. Foto dorosłego osobnika po lewej w avatarku. chciałbym zobaczyc te gady w towarzystwie moich kur niosek=3 jaja wiecej Jak już Lesiu wrzucił swoje stworzonka to i Ty musisz. Dawaj fotki tych kurek i jeszcze zaległe zdjęcie narzeczonej. chcesz zdjecia moich wszystkich biednych zwierzątek? nawet tych które zjem? może byc lipa co wegetarianie napisza na forumie potem PS:narzeczonej nie bedzie, wystarczy ze jest dużo podobnych
Cytat: CancerPL w Czerwca 22, 2011, 04:05:51 amCytat: LesiuGR w Czerwca 21, 2011, 18:43:00 pmMoje gekony, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)R. Ciliatus:Samiec, którego mam najdłużej, już prawie rok. Ma aktualnie 13 miesięcy.Samica bicolor red:Wczorajsze zakupy- dorosła samica red oraz malutki niesex:Na koniec największy z gekonów. Prawie roczna samica Rhacodactylus leachianus henkeli (dojrzałe są po 3-4 latach), która nabędzie jeszcze ze 150g wagi. Foto dorosłego osobnika po lewej w avatarku. chciałbym zobaczyc te gady w towarzystwie moich kur niosek=3 jaja wiecej Jak już Lesiu wrzucił swoje stworzonka to i Ty musisz. Dawaj fotki tych kurek i jeszcze zaległe zdjęcie narzeczonej.
Cytat: LesiuGR w Czerwca 21, 2011, 18:43:00 pmMoje gekony, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)R. Ciliatus:Samiec, którego mam najdłużej, już prawie rok. Ma aktualnie 13 miesięcy.Samica bicolor red:Wczorajsze zakupy- dorosła samica red oraz malutki niesex:Na koniec największy z gekonów. Prawie roczna samica Rhacodactylus leachianus henkeli (dojrzałe są po 3-4 latach), która nabędzie jeszcze ze 150g wagi. Foto dorosłego osobnika po lewej w avatarku. chciałbym zobaczyc te gady w towarzystwie moich kur niosek=3 jaja wiecej
Moje gekony, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)R. Ciliatus:Samiec, którego mam najdłużej, już prawie rok. Ma aktualnie 13 miesięcy.Samica bicolor red:Wczorajsze zakupy- dorosła samica red oraz malutki niesex:Na koniec największy z gekonów. Prawie roczna samica Rhacodactylus leachianus henkeli (dojrzałe są po 3-4 latach), która nabędzie jeszcze ze 150g wagi. Foto dorosłego osobnika po lewej w avatarku.
Dom w technologii straw bale, bez piwnicy
Palenisko na srodku izdebki.
Cytat: svonston w Czerwca 22, 2011, 12:54:13 pmPalenisko na srodku izdebki.Jeśli tak lubisz... Ja celuję w pompę ciepła i ogrzewanie podłogowe, ale zwykły piec do CO i kaloryfery też można wrzucić.
Dzisiejsze odwiedziny empiku.
Dentysta 200zł.
Cytat: Unlimited w Czerwca 22, 2011, 15:13:06 pmDentysta 200zł. Ja u dziewczyny mam za darmo Ponadto poswięca mi 2-3 razy więcej czasu, dzięki czemu wszystkie wypełnienia mam tip-top i praktycznie są niewidoczne. Ostatnio mówiła mi, że często inni stomatolodzy taką fuszerkę odwalają by w te pół godziny się wyrobić.
zwykłe plomby czy kanałowo? pytam się, bo 200 zł to dość dużo za dwie plomby.
znieczulenie 20
Cytat: Iras w Czerwca 22, 2011, 13:50:42 pmCytat: svonston w Czerwca 22, 2011, 12:54:13 pmPalenisko na srodku izdebki.Jeśli tak lubisz...Toc zarcik Irek.
Cytat: svonston w Czerwca 22, 2011, 12:54:13 pmPalenisko na srodku izdebki.Jeśli tak lubisz...
Na tej działce to bym ruchu nie miał... Plany się nie zmieniły - trafiła się okazja i zmieniły się priorytety.
Tymczasem wracając do tematu:Na grzyby i leśne stwory.
Fachowo wykonane. Bardzo ładnie się prezentuje. Jakbym nie grał to może i bym to uznał za małe dzieło sztuki, a nie kontroler :p
Bardzo ładny custom. To kiedy spary?