Da się w ogóle w jakimś stopniu nauczyć języka z takich kursów? Ktoś ma jakiś ikspiriens?
Pewnie drogie, zwykłe oprawki już sporo kosztują a z napisałem RayBan to pewnie mały majątek. Też się muszę wybrać do okulisty w przyszłym tygodniu
Da się w ogóle w jakimś stopniu nauczyć języka z takich kursów? Ktoś ma jakiś ikspiriens? Kupiłem sobie:Miło się czyta.
Cytat: LesiuGR w Lipca 06, 2011, 11:41:13 amDa się w ogóle w jakimś stopniu nauczyć języka z takich kursów? Ktoś ma jakiś ikspiriens? Kupiłem sobie:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Miło się czyta. To jakieś nowe wydanie pewnie, bo artwork i czcionka "z gry". Nie lubię tego.
Da się w ogóle w jakimś stopniu nauczyć języka z takich kursów? Ktoś ma jakiś ikspiriens? Kupiłem sobie:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Miło się czyta.
Pisałem maturę z Wiedźmina.
A ja piszę magisterkę z Pratchetta!
Cytat: tarniak w Lipca 06, 2011, 17:29:58 pmA ja piszę magisterkę z Pratchetta!Ale ja zaliczyłem.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Wszystko razem półtora Kazelota.
TO SE TRZEBA BYŁO EBUKA ŚCIĄGNĄĆ.Podzieliłem się tylko refleksją licząc na szeroki odzew ze strony osób, które przeczytały Wieśmińską sagę .
Widziałem też drugą wersję okładki, ale w Zawierciu takiej nie było, a generalnie mnie to je**e, bo o treść chodzi.
http://selkar.pl/index.php
Nie wkurwiaj mnie.