-Druchal- i 31 Gości przegląda ten wątek.
Cytat: Kert w Sierpnia 22, 2011, 23:48:53 pmAkurat Sven Vath kojarzy mi się z najbardziej metro/homo stylem ubierania, odkąd zobaczyłem jego kawałek w tv w latach 90tych. O dziwo w zamieszczonym materiale wygląda w miarę elegancko. Jego styl ubierania i aparycja to ciekawe połączenie, bo z wyglądu (pomijając całą resztę i nie obrażając) to modelowy reprezentant III Rzeszy.Sven jest gejem więc......
Akurat Sven Vath kojarzy mi się z najbardziej metro/homo stylem ubierania, odkąd zobaczyłem jego kawałek w tv w latach 90tych. O dziwo w zamieszczonym materiale wygląda w miarę elegancko. Jego styl ubierania i aparycja to ciekawe połączenie, bo z wyglądu (pomijając całą resztę i nie obrażając) to modelowy reprezentant III Rzeszy.
Co tam masz i za ile kupiles?
Cytat: Soul w Sierpnia 23, 2011, 10:54:19 amCytat: Kert w Sierpnia 22, 2011, 23:48:53 pmAkurat Sven Vath kojarzy mi się z najbardziej metro/homo stylem ubierania, odkąd zobaczyłem jego kawałek w tv w latach 90tych. O dziwo w zamieszczonym materiale wygląda w miarę elegancko. Jego styl ubierania i aparycja to ciekawe połączenie, bo z wyglądu (pomijając całą resztę i nie obrażając) to modelowy reprezentant III Rzeszy.Sven jest gejem więc......Sven ma żone i jest dzieciaty.
Cytat: svonston w Sierpnia 23, 2011, 11:04:50 amCo tam masz i za ile kupiles?1.6 16v, instalacja gazowa sekwencyjna, klima(podobno tylko do nabicia, ale to wiadomo ze moze sie okazac cos wiecej), centralny z pilotem i bardzo fajnie grające audio. 6800.
Imo Sven nie jest gejem. Z Hawtinem to bardzo dobrzy kumple.
Cytat: windomearl w Sierpnia 23, 2011, 11:11:11 amCytat: svonston w Sierpnia 23, 2011, 11:04:50 amCo tam masz i za ile kupiles?1.6 16v, instalacja gazowa sekwencyjna, klima(podobno tylko do nabicia, ale to wiadomo ze moze sie okazac cos wiecej), centralny z pilotem i bardzo fajnie grające audio. 6800.Gitarka. Ktory rok? Ciekawe, kiedy zacznie sie sypac.
Cytat: Mateo w Sierpnia 23, 2011, 11:07:02 amCytat: Soul w Sierpnia 23, 2011, 10:54:19 amCytat: Kert w Sierpnia 22, 2011, 23:48:53 pmAkurat Sven Vath kojarzy mi się z najbardziej metro/homo stylem ubierania, odkąd zobaczyłem jego kawałek w tv w latach 90tych. O dziwo w zamieszczonym materiale wygląda w miarę elegancko. Jego styl ubierania i aparycja to ciekawe połączenie, bo z wyglądu (pomijając całą resztę i nie obrażając) to modelowy reprezentant III Rzeszy.Sven jest gejem więc......Sven ma żone i jest dzieciaty. o rly?
Jak czesto widujesz bardzo dobrych kumpli, ktorzy tak sie zachowuja?
Pierdoły gadasz, nie ma takiego draga na tym świecie który na chwile zamienia Cie w geja.....
96. No jak to opel, zaczną pewnie lecieć nadkola. Jak narazie nic praktycznie nie widać, poza małym bąbelkiem na progu pod drzwiamy, no ale jak na ten rok i tak jest bardzo dobrze.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Poppers
Niuchałem go nie raz z ziomalami
Cytat: windomearl w Sierpnia 23, 2011, 11:31:34 am96. No jak to opel, zaczną pewnie lecieć nadkola. Jak narazie nic praktycznie nie widać, poza małym bąbelkiem na progu pod drzwiamy, no ale jak na ten rok i tak jest bardzo dobrze.O kur**, 96 rocznik? Z poczatku produkcji. Myslalem, ze mlodsze to.Kumpel ostatnio kupil E34 Touring z 95 roku (czyli koniec produkcji), 2.5 TD, w srodku skorka, el. szyby i takie tam bajerki za podobny hajs. Sporo zaplaciles. ;/
PEDALSTWO =/= HOMOSEKSUALIZM.
O kim wy w ogóle rozmawiacie? A poza tym to nie jest temat do takich rozkmin tylko do jaranie sie moim nowym samochodem.
Stary takim oplem to ja się jarałem dobre 10 lat temu jak nie więcej, więc......
To było takie "zmiana tematu albo krpoki".Wiadomość scalona: [time]Sierpień 23, 2011, 12:32:48 pm[/time]Cytat: Soul w Sierpnia 23, 2011, 12:27:08 pmStary takim oplem to ja się jarałem dobre 10 lat temu jak nie więcej, więc......Aha, to wracaj do jaranie sie pedałami i jakimś scierwem do wąchania rozszerzającym odbyt..........................................................................
Tacy modzi są chu** warci, co żal dupę ściska
Dobre to to.