Straszakq i 14 Gości przegląda ten wątek.
Tamte foto co wrzuciłem to było jakieś randomowe z neta. Moje:Takich zajebistych kubotów już nie mam, bo na targu u mnie nie sprzedają i jak mi się rozjebały to musiałem jakieś zwykłe kupić. Dres musi być, bonusowo lekko dziurawa skarpetka.
Moje odkrycie grudnia:
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: amsterdream w Grudnia 24, 2011, 14:19:34 pmMoje odkrycie grudnia:Dużo lepszy jest Ciechan Miodowy
Ja nadrabiam growe zaległości. Kupiłem LA NOIR, gra kosi, co prawda jestem dopiero "po awansie", jednak gra wciąga jak cholera! Poza tym ja lubię takie klimaty, przy okazji co wieczór oglądam sobie jeden odcinek Columbo dla spotęgowania efektu. Mam nadzieje że nowe GTA V będzie miało taką mimikę postaci.
Szkoda że nie mam tysiaka na zbyciu
Widzę wśród nich najlepszy prezent jaki można dostać. Ja dostałem tylko czekoladę, ale była dobra więc nie narzekam. ^_^
wyłapać jego iluzje z felietonów,
A ten nieodpakowany prezencik to co to ?
Mi się fajnie czyta, ale rozumiem o co Ci chodzi. Ciężko czasem wyłapać jego iluzje z felietonów, nie znając realiów Wielkiej Brytanii.
Cytat: Ogur w Grudnia 27, 2011, 15:27:17 pmWidzę wśród nich najlepszy prezent jaki można dostać. Ja dostałem tylko czekoladę, ale była dobra więc nie narzekam. ^_^Jaki?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)wiem, że skarpetki są najlepsze
Cytat: dark\ w Grudnia 27, 2011, 14:05:35 pmŚwietny zakup, mam nadzieje że wypijemy tam browca.
W sumie mogłem printscreena zrobić
Nerdy, zapraszam, tylko zrobię miejsce na stole
Święta ich mać!
Świąteczne prezenty Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Oczywiście bez skarpetek nie było by klimatu
sylvan, a nie zapomniałeś o czymś?
Ale miałem podobnego zonka jak zobaczyłem posta heh. Może się zlituje i tym razem faktycznie da foty dobrej jakości.