Dlaczego ten Assassin jest w czarnym pudełku?
Na takie coś wcześniej wpaść powinni. Ale racja, burzy to harmonię na mej półce z grami. Wiesz, grubo ponad setka gier w przezroczystych pudelkach, a tu bach (bynajmniej nie Jan Sebastian
), takie coś. Ale wygląda zacnie. Cóż, będzie stała w środku, oddzielając gry z czarnym logo w kolorowych okładkach od tych z czarnym logo w białych okładkach, bądź czerwonym logo w białych/kolorowych okładkach. Niby są jeszcze czarne loga z czarnym bokiem, ale wiesz, jak wspomniałem - harmonia
Generalnie jednego kupiłem w Saturnie, a kolejnego w innym sklepie - w sieci empik nie kupowałem, ponieważ życzyli sobie dwieście dziewiętnaście zł zań - i w obu był w takich pudełkach.
Niby kupa kasy, a wszystko TAKIE SE.
Dżinsy są świetne. Leżą idealnie, a i wizualnie są niczego sobie.
Perfumy pierwsza klasa, szczególnie 1 milion. Kapitalny zapach.
Książki Bear'a warto poczytać - wiesz, jakbyś się w dżungli na wakacjach zgubił. Ogur zapewne ma, albo niebawem kupi.
Gry, kwestia gustu. Ray jest znakomity, TTT HD to wspomnień czar (naprawdę bardzo dobra gra, jedynym jej misiem jest brak on line, oj przetrzepałoby się skóry niektórym
), inF2 wiadoma sprawa.
El Shadai uwodzi designem. Bio pierwsze przeszedłem lata temu, ale jakoś dziwnym trafem w mojej kolekcji na ps3 nie znalazł się, a to dziwne, gdyż już od dłuższego czasu mam sequel tej cudownej gry, no ale całość nadrobiona. Może kiedyś nawet ją i na PS3 zaliczę. AC:R wypada kupić. Mam na półce poprzedniczki, więc.... Taca na chińskie jedzenie jest niezła, a bluza na wypad w góry niezastąpiona.
Juras, pamiętałeś, że 31 XII to me narodziny, jesteś koffany, buźka za to (ps. trzasnąłem trzy platyny w DS
) Liczę, iż w ten dzień (jak i noc) bawiłeś się wybornie i rozkosznie zarazem.