Chyba sobie kupię jeszcze jedną N8 na zapas, bo lepszego telefonu nie ma i pewnie długo nie będzie
Bawiłem się dziś tym smartfonem i naprawdę jest przekozacki. Niesamowita jakość filmów w 1080p. Bardzo mnie korci taka zabawka, ale wszystkie smartfony mają jeden ogromny minus, który ostudza mój zapał. Mowa o długości działania na baterii. To jakaś kpina, która całkowicie burzy funkcjonalność tych urządzeń.Btw. Wooyek zmień ten avatar, bo się ludzie mylą.
Boban oto filmik(pierwszy lepszy jaki znalazłem w necie, no i tu Nokia N8 jeszcze bez Belle czyli bez jeszcze lepszej jakości filmów), polecam puścić przez słuchawki:
Cytat: Iras w Stycznia 17, 2012, 14:24:30 pmChyba sobie kupię jeszcze jedną N8 na zapas, bo lepszego telefonu nie ma i pewnie długo nie będzie
'Co prawda sam nie dzwonie, ale może jak jacyś znajomi kiedyś przyjdą to będą chcieli zadzwonić'
Nowy hamulec do roweru 208,99zł.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
A chcecie wiedzieć co to C I P A?http://www.ci**.jp/english/
Ignorancie, to deep of field jak w Uncharted!!!!1111
Zwłaszcza rozpoznanie marki deseru imponujące, widać na deserach czekoladowych się znasz nie gorzej niż na broni
To co na focie (Svon kazał kupić) + obiektyw Canona 50 mm. Od teraz słabsze foty w temacie są niedopuszczalne.
<nie dam się sprowokować marnym trolom>Jeszcze mnie nie poj**ało żeby zdjęcie hamburgera w rawie robić
Szkoda, że nie robią sojowych kurczakburgerów, bo bym ich opierdolił 2 tiry chyba.
Cytat: Lupi w Stycznia 22, 2012, 00:57:40 amSzkoda, że nie robią sojowych kurczakburgerów, bo bym ich opierdolił 2 tiry chyba.Zrób sobie seitan, wyklep burgera i jedz. Ale dwa tiry to pewnie ze dwadzieścia lat życia mniej. :p