Coś do posłuchania, oglądania i plebejskiego grania
Cytat: Ogur w Marca 12, 2012, 17:07:55 pmTeż zakupiłem interstate 76
Zastanawiam się po co kupujesz/kupujecie te starocie. Przecież nie gracie w nie i grać nie będziecie. Nie lepiej było by wspomóc jakiś szczytniejszy cel niż wywalać te parę złotych w błoto? Tak pytam, nie bijcie!
Cytat: kun w Marca 13, 2012, 11:27:17 amZastanawiam się po co kupujesz/kupujecie te starocie. Przecież nie gracie w nie i grać nie będziecie. Nie lepiej było by wspomóc jakiś szczytniejszy cel niż wywalać te parę złotych w błoto? Tak pytam, nie bijcie! Pewnie nigdy nie grali i teraz przechodzą, bo na internecie teraz moda na ancient knowledge.
Nie waż się. Odczekaj kilka dekad, zarobisz krocie na klasyku.
Poza tym to jest używka tylko ktoś ma taką maszynkę do folii
Za późno Poza tym to jest używka tylko ktoś ma taką maszynkę do folii, że nie ma szans poznać. Mimo wszystko całość jest w niemal idealnym stanie, a ingerencję w środku zdradziła folia stretch zabezpieczająca płytki i pudełko na CD + lekko starta od spodu podkładka pod myszkę.Było warto kupić dla zawartości i wyglądu
Rozciąłem u góry folię lekko, żeby otworzyć pudełko i sprawdzić zawartość. Tak jak pisałem w środku ktoś szperał,(....)
Wstyd mi, że jako naczelny fanboj Fallouta dopiero teraz nabyłem to cudeńko Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Ps Vita, miałem okazję więc kupiłem, konsolka świetna, mam nadzieję, że się nie zawiodę
Ja podbilem do standa z konsola w Empiku i nie umialem jej obsluzyc, tzn. nic sie nie dzialo po wciskaniu klawiszy, ciagle logo jakiejs gierki.
LOL