CytujModyfikujPodziel
W Toruniu jest knajpka, w której serwują najlepsze burgery na świecie, a w dodatku wegetariańskie. Przyznam szczerze, że nigdy nie jadłem takich wyjebanych nawet za czasów mięsożerstwa Spoiler: oto on (kliknij, by wyświetlić/ukryć) i tak sobie pomyślałem i kupiłem: Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Nie ma chuja na Lupiego kucharza
A zwykłe też i czy jeśli tak to czy ta knajpka się zwie może widelec?
D3 kupione konsole poszły do lamusa!
Pardon, wy o gierce ja o aparacie pomyślałem.
Bardziej martwi, że jak się kupuje aparat to się jest hipsterem fotografem dla niektórych
LOL NA FORUMKU O GIERKACH POMYSLAL O APARACIE HIPSTER je**ny
D3Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Teraz pełno fotografów hipsterów to pytam czy się wpisuje w tę kulturę.
Stereotypy...
Cytat: Lupi w Maja 16, 2012, 13:19:57 pmBardziej martwi, że jak się kupuje aparat to się jest hipsterem fotografem dla niektórych Zwłaszcza D3. Bym zrozumiał, gdyby to była Leica.
Do konserwacji polerki na łysinie?
Kaski rowerowe są dla ciot.
Znam zioma, który prosem nie jest a zrobił podwójnego backflipa. Co prawda trafił po nim do szpitala i miał kilka procent szans na wejście na rower ALE CO BY BYŁO GDYBY NIE MIAŁ KASKU?!
Cytat: Iras w Maja 17, 2012, 00:00:22 amKaski rowerowe są dla ciot.Też tak z początku uważałem do czasu pierwszej gleby, a jakiś czas później gdy mnie auto je*ło pomyślałem że lepiej mieć kask niż więcej nie wsiąść na rower. Prosem nie jestem, ale myślę na jesień kupić lepszy rower to wtedy pomyśle nad podobnym kaskiem jak ten poniżej.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)