Płacę 59zł za 50MB. Dobrze mieć nołnejmowa firmę w okolicy.
Ludzki piszta poprawnie 40Mb, a nie MB.
Cytat: aphelion w Grudnia 20, 2012, 18:24:47 pmLudzki piszta poprawnie 40Mb, a nie MB.Jak już chcesz się trzymać zasad to poprawnie jest "40 Mb" - między liczbą a jednostką stawiamy spację
Wiadomo o co kaman dupiaty czasem jest Ping no ale nie można mieć wszystkiego.
Teraz 14 a czasem skacze do 30. Choć nie odczuwam online kłopotów. To wiem, że potrafię przydrewnić.
Mateusz nas wszystkich troluje
E tam, Mati, pol pensji miesiecznej wydales, a poruszenie, jakbys wydal roczna wyplate!
Tarniak a jesz mięso?
Coś mi się wydaje, że on w Dubaju będzie nocować na lotnisku
Myślę, że Ryo mówił o zdjęciach duperki. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: svonston w Grudnia 20, 2012, 21:00:20 pmE tam, Mati, pol pensji miesiecznej wydales, a poruszenie, jakbys wydal roczna wyplate!Taa, pół. Chciałbym. Do tego muszę na miejscu przejechać "jakoś" () 150 km, wydać 350 zł na wizę, 500 zł na szczepienia no i jeszcze mieć coś na życie tam przez te 2 tygodnie. Ogólnie podsumowując gazetkę MediaMark, miałbym 50" plazmę, 5.1 Denona i netbook .
To lepiej żeby ci się tam nie zachciało srać.
Jaki to model?Wczoraj w empiku kupiłem sobie tę płytę
ha jaki zbieg okolicznosci, własnie na canal+film ogladam film dokumentany "Pearl Jam Twenty" i pokazywali ta płyte. W tej samej chwili zobaczyłem w tv co na forumku
Przeznaczenie:) znaczy, że też musisz ją kupić:)
Jaki to model?
Dzisiaj zabawiłem sie w dziecko i kupiłem sobie zdalny helikopter, 100zł w lidlu
CytujJaki to model?ES90
Cytat: Tomasz w Grudnia 22, 2012, 14:33:36 pmDzisiaj zabawiłem sie w dziecko i kupiłem sobie zdalny helikopter, 100zł w lidlu Powiedz jak śmiga, bo też planowałem Zawsze chciałem mieć taką zabawkę