Jakieś profity są z preordera?
Ja nawet nie planuję kupić tej gry w empiku (tam to kupiłem), ale nie mogłem się oprzeć temu pudełeczku za 19 zł z plakatem
Plakat, pocztówka bardzo dobrej jakości no i fajowskie pudełko
To jest jeden z moim grzechów, ponieważ jeszcze tej świetnej gry nie skończyłem
Cytat: Lupi w Lutego 26, 2013, 13:18:44 pmPlakat, pocztówka bardzo dobrej jakości no i fajowskie pudełko Ja sobie wziąłem za darmo.
Podpierdolił i się cieszy.
Cytat: svonston w Lutego 26, 2013, 16:20:55 pmPodpierdolił i się cieszy. Tych plakatów mam więcej niż preorderów.
Plakat wygląda tak jak okładki poszczególnych wersji preordera
Cytat: Snake_Plissken w Lutego 26, 2013, 16:18:48 pmPlakat wygląda tak jak okładki poszczególnych wersji preorderaNie. Jedna stronaSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)i druga:
To wyślij jeden, ziomeczek!
Co nie, PS3 ma skutą laskę, a Xbox czarnucha.
Cytat: Snake_Plissken w Lutego 26, 2013, 16:56:16 pmCo nie, PS3 ma skutą laskę, a Xbox czarnucha. Nie, jest wiele okładek dla różnych konsol.
Cytat: Snake_Plissken w Lutego 26, 2013, 16:23:54 pmCytat: svonston w Lutego 26, 2013, 16:20:55 pmPodpierdolił i się cieszy. Tych plakatów mam więcej niż preorderów. A nie chcesz książki z Ni no Kuni opchnąć?
Ktoś się naciął, bo potraktował gówno jak zwykły preorder...Swoją drogą od kiedy wrzesień to wiosna?
To są stare plakaty, gdy jeszcze było wiosna 2013.
Plihyn, ponawiam pytanie.A nie chcesz książki z Ni no Kuni opchnąć?
Cytat: Snake_Plissken w Lutego 26, 2013, 16:18:48 pmPlakat wygląda tak jak okładki poszczególnych wersji preorderaNie. Jedna stronai druga:
Gierka wiadomo
Cytat: Lupi w Lutego 27, 2013, 15:38:13 pmGierka wiadomoNie chciałeś czekać na Dark Arisen?
Lupi, po ile te filmy latały/sztuka?