Stać Cie na lepsze przecież
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Słuchaweczki doszły Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)foto na polu, bo sprawdzałem zasięg ;pOgólnie powiem tyle - świetne są
Cytat: Johnny B. Goode w Marca 27, 2013, 21:00:22 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Teraz zauważyłem. Cały tylny trójkąt ramy jest na przegubie (w tym na suporcie)?
Czarną się pije a nie jakieś wynalazki
Cytat: Magiq w Marca 28, 2013, 12:04:59 pmStać Cie na lepsze przecież W necie patrzyłem, to lepszych słuchawek BT nie widziałem ;p
Zapodaj jakąś krótką recenzję, bo sam się zastanawiam nad zakupem, no i czy te wibracje nie przeszkadzają ?
Jest to dostępne w Polsce ? Tak szukam po różnych stronach i chyba tylko allegro i ultima zostają. Nawet w sony centre nie mogę znaleźć, a chciałbym podskoczyć do sklepu i po prostu kupić
Jedynie brak kabla do ładowania jest lekkim WTF SONY?!
do ładowania jest lekkim WTF SONY?!Standard. Tak jak brak HDMI w zestawie przy najlepszej konsoli z grafiką w wysokiej rozdzielczości.
podbiciami basów do słuchania muzyki? Ble : )
Cytat: Kert w Marca 28, 2013, 12:10:32 pmCytat: Johnny B. Goode w Marca 27, 2013, 21:00:22 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Teraz zauważyłem. Cały tylny trójkąt ramy jest na przegubie (w tym na suporcie)?Tak, dokładnie to czterozawias, pięknie to pracuje w to nie spodziewałem się że aż tak dobrze to będzie chodzić, spróbuję zrobić lepsze zdjęcia dzisiaj nawet nie mogę dobrze go przetestować przez tą niekończąca się zimę.
Bezprzewodowe słuchawki w 7.1 z podbiciami basów do słuchania muzyki? Ble : ). Audiofil to już w ogóle by się pociął ;p. Do filmów i gier pewnie zaje : )
Proste, wygodne, buty o wszechstronnym zastosowaniu. Te pedalskie trampki możecie sobie w dupę wsadzić.
Cytat: marcin_N w Marca 29, 2013, 13:59:09 pmProste, wygodne, buty o wszechstronnym zastosowaniu. Te pedalskie trampki możecie sobie w dupę wsadzić.Na pewno są wygodne. Jak Ci nie przeszkadza metka żeglarza/wędrowca/harcerza/typa grającego piosenki dżemu przy ognisku/programisty/typa jarającego się karciankami o magii/ to powinieneś być zadowolony, bo i świetnie komponują się z arafatką i bandamą na głowie w gorące letnie dni. Gratuluję udanego zakupu.
Cytat: Ryo w Marca 29, 2013, 17:53:40 pm+ i zazdrosc mocno
Cytat: Lem w Marca 29, 2013, 19:04:35 pmCytat: Ryo w Marca 29, 2013, 17:53:40 pm+ i zazdrosc mocno