Nie zrozumiałeś. Oko prawdę Ci powie.
wyglada identycznie jak wyzej.
GZ! Marins to kiedy ciśniemy do Imaxa
Przypomnialo mi sie wlasnie, jak ostatnio bylem na imprezie byl koles z wasem. Stylówa mega. Lakierki, dzwony i skórzana kurtka rozszerzana od pasa w dół. Król imprezy normalnie, nie mogłem się napatrzeć.
Ja ciagle nie umiem rozkminic czy te dziewczyny ktore mijam sie usmiechaja do mnie bo im sie podobam czy brechtaja z mojego wasa Chyba za tydzien sie ogole i zobacze czy dalej sie beda usmiechac
Nie pasuje do tego tematu wsumie bo dostalem to za darmo, ale co tam Jak podczas biegania spotkam jakas ladna laske to najpierw jej pokaze to:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)zeby wiedziala jak sie nazywam, a potem to:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)zeby wiedziala jak to wszystko sie skonczy
Cytat: Lem++ w Listopada 26, 2013, 12:12:21 pmJa ciagle nie umiem rozkminic czy te dziewczyny ktore mijam sie usmiechaja do mnie bo im sie podobam czy brechtaja z mojego wasa Chyba za tydzien sie ogole i zobacze czy dalej sie beda usmiechac kur**, a jak myślisz? 20 kilku letni koleś z jakimiś kłaczkami pod nosem, bo zarostem tego nazwać nie można, zastawia się czy dupy śmieją się z niego czy do niego. Przecież to jest proste jak dupczenie, nie ma co rozkminiać.
Kosa z Sony!
Cytat: Lem++ w Listopada 26, 2013, 12:12:21 pmJa ciagle nie umiem rozkminic czy te dziewczyny ktore mijam sie usmiechaja do mnie bo im sie podobam czy brechtaja z mojego wasa Chyba za tydzien sie ogole i zobacze czy dalej sie beda usmiechac kłaczkami pod nosem
Grasz dziś w BF4 ostatni raz na last gen?
I z czego te śmiechy? SONY ROZKAZUJE, TRZEBA PŁACIĆ