Cytat: Lem++ w Marca 04, 2014, 20:38:28 pmAle co to za zycie Otoczone dupami, a u Ciebie?
Ale co to za zycie
U mnie podobnie
Liter styknie na tydzień. Zawsze milej wraca się na chatę po robocie
Chciałem kupić Battlefielda, ale w żadnym sklepie nie było, a jak już, to za 250 zł,
Cytat: Moldar w Marca 06, 2014, 15:00:09 pmChciałem kupić Battlefielda, ale w żadnym sklepie nie było, a jak już, to za 250 zł,A nie lepiej BF3 na PS3 i upgrade za 39 zł?
Wersja platinum Nigdy w zyciu bym tego ohydztwa na polce nie postawil.
Ze kasy nie szkoda na te gry
Cytat: CancerPL w Marca 06, 2014, 16:58:36 pmZe kasy nie szkoda na te gryŁatwa platyna w terminatorze mnie kusiła w sklepie, ale właśnie szkoda kasy mi było
No nic, znów wyruszyłem i za radą Ryo kupiłem BF4 na PS3, w MM za 129 zł. Dziewczyna ustawi konsolę w stan czuwania i zaraz zacznę ściągać na PS4, po pracy do domku i sporo grania mnie czeka :]Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
ch**owy KnackCastlevania w preorderze
Bo nie jest tak ch**owy jak wynika z recenzji ? Mnie filmiki z rozgrywką się podobają, no i coop, więc pogram z dziewczyną.
Tak samo jak każda inna gra, nigdy nie czekam, aż coś wyjdzie w plusie, bo przecież można tak przez lata
Cytat: Ryo w Marca 06, 2014, 15:06:54 pmCytat: Moldar w Marca 06, 2014, 15:00:09 pmChciałem kupić Battlefielda, ale w żadnym sklepie nie było, a jak już, to za 250 zł,A nie lepiej BF3 na PS3 i upgrade za 39 zł?A ta promocja nie kończyła się z początkiem marca ?
Nie chce mi się wrzucać własnego zdjęcia.Kupiłem wczoraj Za 117 w Factory.
IMO na grawitację szkoda kasy, poza efektami to nie porywa ten film. Idealny film na piątkowy wieczór z TVNem.