@s00s Tyle, że mój post był ogólnym podsumowaniem i obserwacją, nie tylko odniesieniem wprost do wybranego fragmentu posta Mnichu. Nic do was nie mam, jedynie zauważam, jak ktoś pisze o kiepskim traktowaniu zwierząt, a sam trzyma je w klatce.
Buciki do biegania dla mnie i dla dziewczyny. 28 lat to już nie tak mało, człowiek wyraźnie słabszy się robi, trzeba trochę pobiegać
Cytat: Moldar w Maja 28, 2014, 14:00:55 pmBuciki do biegania dla mnie i dla dziewczyny. 28 lat to już nie tak mało, człowiek wyraźnie słabszy się robi, trzeba trochę pobiegać Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Zwyciezca tegorocznego maratonu w Bostonie ma 39 lat.
Buciki do biegania dla mnie i dla dziewczyny. 28 lat to już nie tak mało, człowiek wyraźnie słabszy się robi, trzeba trochę pobiegać Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Możecie zacząć hejt.
Wczoraj pierwszy raz zamówiłem spodnie przez neta. Pykłem sobie z Reserved 3 pary, wziąłem rozmiar mniejsze niż dotychczas nosiłem (dietka i ćwiczonka działają; jak nie śpię po południu ) i strzał w dziesiątkę. Dwie pary jeansów gites, jedne materiałowe wziąłem ten sam rozmiar co jeansy, ale okazały się lekko za duże. Promocje względem sklepów stacjonarnych (np. ze 169 zł na 99 zł), kurier za free (zamówienie powyżej 150 zł), wczoraj rano zamówione, dzisiaj rano podrzucone na chatę. Jutro zamienię aby materiałowe na rozmiar mniejsze i siema.
Krótkie spodenki, brak koszulki, skarpety i klapki. Na stówkę.
No, jak mu rano kawę do łóżka zanosiłem.Ciekaw jestem w czym Ty wyskoczysz jak przyjadę na bimber? Wpuścisz mnie w rurkach do świnek jakby co?
Musisz uważać Ryo, bo tam do ludzi w rurkach się strzela i karmi nimi świnie. Mam nadzieję, że nie będziesz poruszał się publiczną komunikacją...
Cytat: Kert w Czerwca 06, 2014, 08:20:02 amMusisz uważać Ryo, bo tam do ludzi w rurkach się strzela i karmi nimi świnie. Mam nadzieję, że nie będziesz poruszał się publiczną komunikacją...jaką komunikacją ?
Cytat: CancerPL w Czerwca 06, 2014, 12:56:00 pmCytat: Kert w Czerwca 06, 2014, 08:20:02 amMusisz uważać Ryo, bo tam do ludzi w rurkach się strzela i karmi nimi świnie. Mam nadzieję, że nie będziesz poruszał się publiczną komunikacją...jaką komunikacją ?No PKS na przykład.
Dobra ta wódka jest w ogóle?
Butelkę ma ładną, wiec można myśleć, że jest "smaczniejsza", ale to takie placebo.
W smaku identyczna jak każda inna.
Nie do końca np. smirnoff mnie wykręca, i już po zapachu mnie odrzuca, a już sobieskiego, absoluta, czy finlandie elegancko mi się pije.
Dla mnie podział zasadniczy na 3 grupy: Te tanie np. starogardzka, te pospolite np. Żubrówka biała, no i te droższe. Choć taki np. Stock w cenie pospolitych smakuje jak te droższe.
Wódka poniewierać ma, nie smakować. Wszystko powyżej Krakowskiej, z czerwoną kartką i Starogardzką jest takie samo. Wartościowanie wódy polega tylko na opakowaniu i tego, czy nadaje się na prezent, czy nie.
Cytat: POK w Czerwca 07, 2014, 14:35:25 pmDobra ta wódka jest w ogóle?W smaku identyczna jak każda inna.