Chłopaki (BoBaN, Ryo, tytacz), apeluje o rozwagę (temat), jak i o wstrzemięźliwość w niesprawiedliwych osądach.
Traktujmy zlot z należytą powagą. Doskonalę zdaję sobie sprawę, iż jako osoba barwna i jakże wyrazista jestem ciekawym obiektem do dyskusji. Nie przeszkadza mi to, że to tu, to tam co rusz o mnie się wspomina. Uznaję to za miły przejaw sympatii/zaciekawienia, ale skupcie się na zlocie, a nie gaworzeniu kto z kim grał. A przecież tak wiele mówi się ostatni o spamie.
No dobrze. Jako osoba o wzorowym wychowaniu i nienagannej kulturze postanowiłem jednak, iż nie wypada grzecznie nie odpisać
(ale by mi to ostatni raz było).
Twierdzenie (notabene nieprawdziwe):
Jak z nim się nie można umówić na pojedynek w sieci to chcecie na zlocie go zobaczyć? Gruba beka się tu kręci
Tak. tytacz to się umówić nie może, gdyż go usunąłem z listy. Przemyśl swoje postępowanie.
Po mojej odpowiedzi (prawdziwej):
Sylvan Wielki
Wooyek, Ryo, Cancer, Johnny, aphelion, BoBaN, kun, ubol (czyli połowa aktywnych użytkowników) z nimi grałem. Bez problemowo. Zatem, zakuj się w kajdanki i przemyśl postępowanie swoje.
Oszczerstwa:
Bzdura. Ze mną nie grałeś. Jeśli chodzi o Tekkena, to ja z Tobą zagrałem, a potem umówiłeś się na pojedynek w Dirt'a i nigdy do niego nie przystąpiłeś. Przemyśl postępowanie swoje.
Generalnie czy: "Ja grałem z BoBaN'em", czy "BoBaN grał ze mną" wychodzi na to samo (że grali ze sobą). Umówiliśmy się, graliśmy -> mit obalony.
A to, że nie w
DiRT 2. To nikogo nie interesuje. Jak kobieta odda się pierwszemu, a z drugim do łózka nie pójdzie, to i tak żegna się z cnotą. Przemyśl swoje postępowanie.
Próbowaliśmy grać Sylvanie w SFIV, ale na tamtą chwilę mój internet nie pozwalał na normalną rozgrywkę. Do BC2 jednak nigdy zaproszenia nie przyjąłeś. Przemyśl postępowanie swoje.
Analogicznie do powyższego. Próbowaliśmy, czyli umówiliśmy się i graliśmy, a to, że mieliśmy takie, a nie inne połączenie to mniejsza z tym. Kobieta, która oddała się mężczyźnie, a orgazmu nie miała, dziewicą już nie jest. W SF4 faktycznie szło jak krew z nosa (choć na tyle dobrze, bym stwierdził z całą stanowczością, że jesteś najlepszy po mnie i Johnny'm w ową grę), ale szło -> czyli umówili się i grali. Co do BF drugiego, nieładnie, Ryo, tak
cyganić zakrzywiać prawdę. Cancer świadkiem. Graliśmy w trójkę. Jemu wysłałem PM by się dał dziabnąć nożem dla dzbanka "Ty też, Brutusie oO", dał. Tobie także go wysałem i stwierdziłeś, że nie ma mowy. Przemyśl swoje postępowanie.
Przemyślcie swoje postępowanie.
I koniec o tym w tym temacie. Ja sobie jeszcze pozwoliłem na ów wywód, ale jako Główny Nadzorca Obecności na zlocie, mogę (zresztą zawsze można to podpiąć po "rozważania na zlocie przed zlotem, na forum"
Dobrze EOT.
Przechodzimy do sedna.
Wysłałem do kilku kluczowych postaci z forum GameOnly, PM , w której gorąco zachęcałem do udziału w owym przedsięwzięciu. Część już mi odpisała (można się spodziewać zmian w nadchodzącej aktualizacji listy). Kilku zmieniło zdanie (na "to raczej chyba będę"). Tylko Ogur zdecydował się na oficjalne oświadczenie na forum, że go (niestety) nie będzie.
Liczę, że konkursem wiedzy o broni palnej i zawodami strzeleckimi go jednak uda się przekonać. Łapka w górę kto jest za tym by się pojawił....
....
Tak jak sadziłem, wszyscy. Przegłosowane, Ogur.