Mnie możecie wykreślić.
kun, kolego, nie rób tego
Nie skreślam, może się jeszcze rozmyślisz.
Sylvan miales ogarnac panie
Damy (wiesz, temu damy, tamtemu damy).
Niedaleko miejsca, które Ja proponowałem jest m.in. klub z striptizem i dom uciech cielesnych + wiele moich koleżanek, które są.... no cóż. W Dobczycach.... cóż, są domki.
W mojej opcji znam tam każdego. Taką ekipą załatwiłbym odpowiednie zniżki.
- anty zlot nie ma na to najmniejszych (słowo kluch) szans.
Tutaj (Dobczyce).... nie będzie źle. svonston obiecał zabrać piłkę plażową, będzie też ognisko. Nie mów, Ma_niek, że to znacząco mniej atrakcyjne opcje.
Grunt by była miła atmosfera i parówki świeże.
Wróciłem dopiero z basenu. Zanim rozpocznę piątkowe bawim, bawim (no, raczej sobotnie), coś zjem, pogram z godzinę w GoW III. Zatem będę temat nadzorował. W razie zapytań, pytajcie, a być może będzie wam dane przeczytać odpowiedzi (w miarę możliwości/chęci/czasu odpowiem także na poprzednie posty. Napiszę również także PM do innych użytkowników. Nie da się ukryć, że gdyby nie moja osoba, o zlocie nie byłoby tak głośno, niemniej, możecie być zaskoczeni, ale niektórzy użytkownicy zlotem jako tako nie interesowali się. Dopiero po moich PM otrzymałem stosowne odpowiedzi - pozdrawiam Kyo, kolego.
A to szalenie ważne by było nas jak najwięcej (choć liczy się ilość, a nie jakość).
Zatem raz jeszcze serdecznie zapraszam Iras'a, Lupi'ego, el becetol'a, chciałbym aby swoje postępowanie także przemyślał Ogur.