0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kobiety bym w życiu nie uderzył. Natomiast wobec niewychowanej szmaty inne zachowanie nie wchodzi w gre.
Cytat: bil-u w Stycznia 24, 2010, 16:45:40 pmKobiety bym w życiu nie uderzył. Natomiast wobec niewychowanej szmaty inne zachowanie nie wchodzi w gre.Wpis... Choć nie wiem, czy nawet szmatę bym uderzył... Po co zniżać się do jej poziomu?
Mama to nie kobieta, człowiek nie odczuwa pociągu seksualnego w kierunku swojej matki więc w zadzie nie wiem kim jest mama, ale na pewno nie kobietą i nie mężczyzną.
To Ty bijesz każdego do kogo odczuwasz pociąg seksualny?
Jak to, a o Edypie nie słyszałeś?
Cytat: Master_666 w Stycznia 24, 2010, 20:19:48 pmJak to, a o Edypie nie słyszałeś?Słyszałem. On pewnie tłukł matkę.
Przede wszystkim trzeba sobie zadać jedno podstawowe pytanie...
Cytat: Mrocz w Stycznia 25, 2010, 23:06:02 pmWkurzają mnie nie jasne sytuacje z kobietą wywołujące u niej focha Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)ja pier**le.... Odsyłam do tematu http://gameonly.pl/forum/index.php/topic,10934.0.html
Wkurzają mnie nie jasne sytuacje z kobietą wywołujące u niej focha Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)ja pier**le....
zresztą już po wszystkim... ;]
Cytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 23, 2010, 21:57:29 pmw takich przypadkach:imo dozwolone...choć plaskacz chyba wyglądał by bardziej "dżentelmeńsko" ale low'a dostala... ja pier**le ja za nic bym kobiety uderzyc nie mogl, mam jakas blokade wszczepiona..
w takich przypadkach:imo dozwolone...choć plaskacz chyba wyglądał by bardziej "dżentelmeńsko"
Kto uderzyłby Ruhanne?