WOW! Nikt nie wspomniał o tej grze do tej pory?
Ja dla mnie jedna z największych niespodzianek tegorocznych E3. Nie chodzi mi oczywiście o to, że nie spodziewaliśmy się jej, ale raczej o sam gameplay, który prezentuje się według mnie wyśmienicie. Z miejsca ta gra trafiła na moją listę "must have". Poniżej macie fragment dema zaprezentowany na konferencji Ubi chyba:
No więc widać, że gra oferuje kilka możliwości przejścia misji, czyli głośno, cicho lub i jedno i drugie. To co zobaczyłem bardzo mi się podoba. Wydaje się, że będzie to gierka akcji stawiająca także na taktykę. Fajnie, że co-op będzie do czterech graczy. Twórcy zapowiadają masę usprawnień w czasie postępu w rozgrywce, tj. lepsze bronie, wyposażenie etc. Nie zabraknie również multi, ale przyznam się kupię ją głównie dla single'a i co-opa. No cóż, chyba więcej nie trzeba tej gry rekomendować. Jeśli ktoś nie widział to niech czym prędzej naprawi ten błąd.
P.S. Wiem, że na E3 pokazano również inny fragment rozgrywki i wczoraj go widziałem, ale dzisiaj niestety nie mogę go znaleźć. Jak ktoś się na niego natknie, niech zapoda linka w tym temacie.