Wygrałeś, każdy marzy, żeby całą grę łaził za nim Pikachu, który jest pierwszym pokemonem, a nie skłirtl.
Treaz mam wyzwanie dla najlepszych - odwdzięczę się - nie wiem jak - ale jakoś. Będę niezwykle zobowiązany.
Swoją drogą dzięki wielkie Marcin za link do fajnalów - masz u mnie przysługę.
Wracając: chodzi mi o saszetkę, coś jak tzw. nerki, tyle że nerki są grube, a to ma być zupełnie płaskie, jak portfel. Widziałem takie coś w espanol i powaliło mnie to praktycznością, szykiem i elegancją. Trudno opisać takie rzeczy - jest na zamek błyskawiczny, służy do przechowywania dokumentów/kasy, bo nic szerokiego tam nie wejdzie, pasek jest cienki i na zatrzask, więc łatwo można zdjąć, regulowana długość. Można nosić na pasie, ale i przez ramię, co sprawia, że pod bluzą jest zupełnie niewidoczne (nie jest sztywne, więc przylega do ciała). Nie wiem jak to ugryźć w internecie, jak to się nazywa fachowo, o ile jest fachowa nazwa, nerki - wyskakują mi zwykłe saszetki na biodro, które noszą rumuni na rynkach sprzedając pirackie
płyty.takim mówię nie:
chciałem narysować wam w paincie dla oglądu, ale wyszło takie coś:
wstyd, panie.
Na saszetce, którą widziałem była nazwa firmy, tak bardzo chciałem zapamiętać, że zapomniałem. cośtamtrekking.fr może znacie taką firmę?
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 17, 2010, 19:12:40 pm[/time]Dobra mam, znalazłem:
http://www.tksport.pl/product-pol-285-Hip-bag-CAMPUS-.html idea taka sama jak tej torby, którą widziałem, inna firma, ale jest ok. polecam wszystkim, naprawdę udany pomysł.