Półbuty z Wojasa
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)JA sobie zapodaje takie jak tylko wyplata przyjdzie.
cofam, to marcin rozjebał system. takiej chujowizny dawno nie widziałem.
Scott Pilgrim
Cytat: inż. windomearl w Marca 27, 2013, 13:26:56 pmScott PilgrimAHA. Cóż za rekomendacja. Już lecę do sklepu
Cytat: Kert w Marca 27, 2013, 13:31:30 pmCytat: inż. windomearl w Marca 27, 2013, 13:26:56 pmScott PilgrimAHA. Cóż za rekomendacja. Już lecę do sklepu Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A widzisz ten button?
Szukam marketu, w którym kupię zwykłe dresowe spodnie szare, ALE muszą mieć ściągacz na dole nogawki. Rzuciło się komuś z Was w oczy na zakupsach ostatnio?
Cytat: wojteq w Marca 29, 2013, 11:56:32 amSzukam marketu, w którym kupię zwykłe dresowe spodnie szare, ALE muszą mieć ściągacz na dole nogawki. Rzuciło się komuś z Was w oczy na zakupsach ostatnio?właśnie mam takie na dupie. kupione w h&m, ta ich marka divided, trochę zwężane ku dołowi, zajebiste. niestety pod względem jakości padaka. spodnie mają 3 miechy i już są zmechacone.
zmechacone.
JA sobie zapodaje takie jak tylko wyplata przyjdzie.
Cytat: inż. windomearl w Marca 27, 2013, 12:58:31 pmJA sobie zapodaje takie jak tylko wyplata przyjdzie.Spóźniłeś się jakieś 40 lat i masz zły kolor skóry Od siebie polecam buty Ecco. Jakiś milion razy bardziej trwałe od tych wszystkich najków i adidasów, i znacznie wygodniejsze.
A zresztą odkąd chodzę w takich butach, to mnie przynajmniej selekcja na bramce w łódzkich klubach nie zatrzymuje
Cytat: wojteq w Marca 29, 2013, 11:56:32 amSzukam marketu, w którym kupię zwykłe dresowe spodnie szare, ALE muszą mieć ściągacz na dole nogawki. Rzuciło się komuś z Was w oczy na zakupsach ostatnio?cropp lub bardziej realne GO SPORT - sam kupiłem tam zwykłe szare dresy bez znaczków i ze ściągaczami