Moze ktos polecic jakis dobry krem do skory (glownie twarzy)?
Cytat: Lem++ w Października 17, 2013, 23:49:26 pmMoze ktos polecic jakis dobry krem do skory (glownie twarzy)?Ogólnie męskie kosmetyki Loreal są dla mnie mega.
Zapodajcie jakieś testy dysków zewnętrznych USB 3.0. I takie pytanko, bo ktoś tutaj chyba ma jakiś taki dysk i czy trzeba przy nim instalować jakieś super sterowniki czy to działa na zasadzie jak pendrive?
Tak.
Nic nie trzeba instalować. Przecież to normalny dysk w kieszeni, działa jak pendrive. Odczyta każde urządzenie, ja nawet do transmitera za 15 zł, żeby słuchać piosenki z USB w samochodzie podpinałem dysk zewnętrzny i zero problemów.
Cytat: inż. windomearl w Października 19, 2013, 18:30:01 pmTak.Trochę nie wiadomo na co ta odpowiedź, bo "tak", że trzbea instalować, czy "tak" że nie trzeba Tak pytam o to, bo chciałem do mojego Android Sticka podpiąć i się zastanawiam czy tam mi odczyta ten dysk Będzie trzeba zobaczyć ^^Wie ktoś może czy Adata lub Intenso to dobra firma? Dwa ich dyski mnie interesują i nie wiem czy warto :<
Tablet to w ogóle strzał w kolano (przynajmniej na androidzie) - toć tam nie da rady mieć dwóch okienek naraz włączonych, co to za wygoda użytkowania?
Ojezu wiadomo, mogliście się domyślić że to nie dla mnie tylko dla matki. Przecież nie jestem jebnięty, żeby kupowac sobie tablet jak jakiś debil albo tytacz.
Master, why? Chciałem ultrabooka,ale jakoś tablet bardziej mi odpowiada w przypadku moich zastosowań. Na ultrabooku łatwiej się kradnie seriale, ale to mogę robić na laptopie w domu.