Jako, że nie ukończyłem oprócz Hitman Absolution żadnej części zastanawiam się nad pobraniem Hitman HD Trilogy aby nadrobić zaległości.
W skład zestawu wchodzą Hitman: Silent Assassin, Hitman: Contracts i Hitman: Blood Money.
Chciałbym się dowiedzieć jak wypada port HD i która część najlepsza?
Za info plus.
Trylogia wypada fantastycznie i ciężko się od niej oderwać. Najlepsza i najbardziej dzisiejsza jest oczywiście część czwarta Blood Money. Skończyłem ją setki razy po premierze na PS2, skończyłem ją jeszcze więcej razy po premierze na Xboxie 360 i granie na PS3 to była czysta przyjemność. Co to jest za gra to łohoho.
Z Contracts i Silent Assassin pojawia się problem, bo o ile są genialne i w moim odczuciu to jedne z lepszych gier w ogóle tak jeśli się nie miało styczności z serią to mogą bardzo, ale to bardzo trącić starością (szczególnie SA). Mam tu na myśli całą mechanikę, poziom trudności i grafikę.
Skoro i tak będziesz to piracił to pobierz trylogię, ale zacznij od ostatniej części, potem 3 i 2. Jak Ci się spodoba to spodoba, jak nie to nie. W żadnym wypadku nie ma co startować od początku.