Przepraszam za off ale sprzedajesz Killzone 2? 0_0
Ile za GoW'a? Wersja PL?
Dodam że stan gier jest idealny
Cytat: Marins w Marca 19, 2010, 12:33:21 pmDodam że stan gier jest idealny Morfi, nie ufaj mu, że K2 to stan idealny, prawie rok gra w czytniku leżała, więc na pewno coś kręci.
Widzę że z zamówieniem GoWa się spóźniłem A przy okazji, Uncharted 1 i 2 to wydania premierowe, czy platyna?
Tak jak powyżej polecam Marinsa, jak wczoraj grę wysłał, tak dziś już ją mam Teraz taka malutka uwaga w formie żartu, płyta miała być w stanie idealnym tzw. lustro, jednakże moje oko dostrzegło odcisk palca!
Cytat: ubol w Marca 31, 2010, 14:23:03 pmTak jak powyżej polecam Marinsa, jak wczoraj grę wysłał, tak dziś już ją mam Teraz taka malutka uwaga w formie żartu, płyta miała być w stanie idealnym tzw. lustro, jednakże moje oko dostrzegło odcisk palca! Ja bym żądał zwrotu kasy
Ile chciałbyś za SC4 ? Jeszcze nie wiem czy kupię bo chcę mieć jakąś bijatykę na konsoli ale nie wiem czy to SC4 będzie
Polecam Marinsa, grę wczoraj wysłał a dzisiaj przed południem przyszła (jakieś znajomości na poczcie masz czy co? ). Produkt może nie w stanie idealnym, ale w bardzo, bardzo dobrym. Robić z nim interesy to przyjemność.