Użytkownicy.
Poniżej gry na ps2, które pozostały mi do sprzedania.
Opisy, stan tytułów, warunki sprzedaży w pierwszej wiadomości tego tematu (niestety, nie mogę go już edytować). Jedyna różnica, jestem dostępny w Kraku obecnie przez większość tygodnia - odbiór osobisty mile widziany.
Jak zawsze - ceny, ilości, upusty do dogadania tutaj, lub na pw.
Sprzedam także PlayStation 2. Model europejski, SCPH-30004, nigdy nie przerabiany, kupiony za ciężkie pieniąchy niedługo po premierze w EU.
Od samego początku u mnie w domu, traktowany z dbałością, jednakże ma za sobą przeszłość serwisową: nastawiany laser.
Brak dwóch z sześciu śrub mocujących korpus (nie spojrzałem, taką odebrałem z serwisu). Pomimo tego w konsoli nic nie trzeszczy, nie "lata", prawdziwy monolit
Mała rysa na froncie, widoczna lekko na pierwszym zdjęciu. Konsola jest czasem wybredna w odczycie i płyt, na których ktoś jadł obiad, nie traktuje pobłażliwie (laser potrafi się pogubić). Wszystkie gry, które zamieściłem śmigają bez zająknięcia. Reszta tip-top.
W zestawie okablowanie (rgb, kabel zasilający), karta pamięci, dual shock 2. Przy negocjacjach mogę dorzucić jakieś gry z listy powyżej.
Zainteresowanych proszę o wypowiadanie się w temacie, lub na pw. Jeśli chodzi o odbiór, wolałbym nie bawić się w przesyłkę i preferuję odbiór osobisty.
Więcej zdjęć na życzenie zainteresowanych.
Cena wyjściowa: 175,00 zł
Zapraszam.