Gorzej jak obaj mają taki sam punkt widzenia :D
Bardzo, ale to bardzo milym akcentem byla by 'podwojna' recka... GTA:SA. Licze na was chopaki:))
Cytat: "szafa"Bardzo, ale to bardzo milym akcentem byla by 'podwojna' recka... GTA:SA. Licze na was chopaki:))A ja ci powiem tak.. bardzo, ale to bardzo miłym akcentem byłaby recka GRUPOWA san andreas(z wybranymi redaktowami i czytelnikami) bo na tą grę nie wsytarczą dwie osoby! A jedna, to już w ogóle!!!
Cytat: "mrpiki"Cytat: "szafa"Bardzo, ale to bardzo milym akcentem byla by 'podwojna' recka... GTA:SA. Licze na was chopaki:))A ja ci powiem tak.. bardzo, ale to bardzo miłym akcentem byłaby recka GRUPOWA san andreas(z wybranymi redaktowami i czytelnikami) bo na tą grę nie wsytarczą dwie osoby! A jedna, to już w ogóle!!!Jezdem na TAK!! Mam tylko jedno ale... recka byla by pewnie na 27 stron:))
Cytat: "szafa"Cytat: "mrpiki"Cytat: "szafa"Bardzo, ale to bardzo milym akcentem byla by 'podwojna' recka... GTA:SA. Licze na was chopaki:))A ja ci powiem tak.. bardzo, ale to bardzo miłym akcentem byłaby recka GRUPOWA san andreas(z wybranymi redaktowami i czytelnikami) bo na tą grę nie wsytarczą dwie osoby! A jedna, to już w ogóle!!!Jezdem na TAK!! Mam tylko jedno ale... recka byla by pewnie na 27 stron:))Można by wydać małą książeczkę, niepawdaż??
Zobaczymy ile osób będzie się fascynować tym SA po premierze.....
Wystarczy spojrzeć na moją ilość postów Po prostu nie wiem co ma Neo do tekstów z GO pisanych przez dwie osoby