Pomalowane oczy ok, wiadro prochów na mordzie nie ok. Ale już była rozmowa na ten temat. Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy ładnie pomalowaną kobietą, a dyskotekową, pobazgraną labadziarą, to trudno
To Twoja?
Pomalowaną tak jak trzaba masz w avatarze.
CytujPomalowaną tak jak trzaba masz w avatarze.Stary... jestem pewien, że to bardzo fajna i sympatyczna dziewczyna, ale... ale... ale... ale kur** mać, kolor jej skóry wpada w zgniły pomarańcz, a ty mi mówisz, że jest pomalowana jak trzeba (chociaż nie wiem czy taki kolor uzyskuje się od jakiejś chemii, czy od solary). No kurde, coś mi tu nie gra
Blachara
Najlepiej bez ubrań żeby można ocenić dokładnie kolor skóry na całym ciele.
Cytat: Sylvan Wielki w Kwietnia 25, 2010, 20:47:48 pmCytat: Mikes w Kwietnia 22, 2010, 21:22:14 pmtez chce moze wiedziecMusisz zasłużyć.Nie chce mi się jej szukać w jpg. Ładna. I ma znakomitej jakości filmiki. Silikony
Cytat: Mikes w Kwietnia 22, 2010, 21:22:14 pmtez chce moze wiedziecMusisz zasłużyć.Nie chce mi się jej szukać w jpg. Ładna. I ma znakomitej jakości filmiki.
tez chce moze wiedziec
Widać panowie wyżej za bardzo przyzwyczaili się do idealnych zdjęć wprost z photoshop'a.
Nic specjalnego. Bardziej mnie zastanawia Twój gust muzyczny.
W sumie już sam nie wiem co lepsze
Nie mam radia w samochodzie.
Gabriella Cilmi nawet ładna, ale większości sie nie spodoba bo ma tapete .