No jak pierwsza lepsza kicia w dyskotece lub w night clubie. W dodatku picza i solarówa.
ale jednak trudno się do czegoś przyczepić.
Mi i tak nie działa.
to masz:http://bebzol.com/pl/Balony.27530.html
Ohtar chyba lubił rude:
Nie jestem zbyt dobry w znajdowaniu fotek ładnych dziewczyn w internetach, ale wlazłem na facebooka i szybko przejrzałem pewien profil, który "lubię". Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A jeśli chodzi o moje fetysze, to można spokojnie dopisać zielone oczy.
Piegi spoko, ale ta przesadziła.
Cytat: Ogur w Września 13, 2011, 20:13:19 pmNie jestem zbyt dobry w znajdowaniu fotek ładnych dziewczyn w internetach, ale wlazłem na facebooka i szybko przejrzałem pewien profil, który "lubię". Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A jeśli chodzi o moje fetysze, to można spokojnie dopisać zielone oczy.Koleżanka jakaś?
Mi także nie, bo sam mam pieguskę, zwłaszcza w lato.
Cytat: Unlimited w Września 13, 2011, 20:34:34 pmMi także nie, bo sam mam pieguskę, zwłaszcza w lato.Piegi jej sie pokazuja w lato? lolwutTez lubie rude, piegowate i z zielonymi oczami.
Cytat: Unlimited w Września 13, 2011, 20:34:34 pmMi także nie, bo sam mam pieguskę, zwłaszcza w lato.Piegi jej sie pokazuja w lato? lolwut
Piegi mogą nasilać się w wyniku długotrwałej ekspozycji na słońce, np. przy opalaniu. Światło słoneczne przenikające przez skórę aktywuje melanocyty, co powoduje zwiększenie liczby i pociemnienie piegów.
Spoko luz, ale jak mi wyskoczyly piegi na plecach i ramionach od opalania, to niestety nie znikaja.
Stawiam skrzynkę piwa że czekolada zrobiła by Ci lepiej.