ale jak na niby gwiazdę chcącą robić karierę, to strasznie słabo wczoraj wypadła, miała mało ciekawego do powiedzenia i była zahukana,
Cytat: svonston w Października 09, 2012, 20:00:45 pmAle to prawda. Azjatki sa zajebiste duperki, ale ta wyglada na troche uposledzona.Nie pitolić, urocza jest, zresztą spójrzcie na to ciało
Ale to prawda. Azjatki sa zajebiste duperki, ale ta wyglada na troche uposledzona.
O kim wy mowita?
Ja BYM, a po wywiadzie jeszcze bardziej.
Szulim jest git.Cytat: Ryo w Października 10, 2012, 08:48:46 amJa BYM, a po wywiadzie jeszcze bardziej.
Ja BYM
saba
Znaczy nie chce być niemiły ale tyle razy już była w tym topicu, że aż przykro. Wiem, sam wrzucałem.>slowpoke
To by musiał konto skasować.
Damn znasz się. Ok, w takim razie po prostu wstawiłem zdjęcie ładnej duperki. Bo chyba co do tego to się zgodzimy wsyzscy.
Ok, w takim razie po prostu wstawiłem zdjęcie ładnej duperki. Bo chyba co do tego to się zgodzimy wsyzscy.
Cytat: wojteq w Października 21, 2012, 19:17:53 pmDamn znasz się. Ok, w takim razie po prostu wstawiłem zdjęcie ładnej duperki. Bo chyba co do tego to się zgodzimy wsyzscy.To trzeba było od razu linka do kindgirls dać, żeby wszyscy mogli stwierdzić, że nie tylko twarz ma ładną