Po też.
Przecież jak fix widać że tutaj już ma powiększony biust. Master nie popisałeś się .
Cytat: Kyokushinman w Maja 04, 2013, 19:09:05 pmPrzecież jak fix widać że tutaj już ma powiększony biust. Master nie popisałeś się .Jeśli nawet na tej focie ma implanty to mniejsze niż wsadziła sobie potem. Do tego nie ma poprawionego nosa i ust. No ale gadaj sobie co tam chcesz.Before:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)After:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
bardziej "hollywoodzka, luksusowa, plastic kurewka".
Cytat: Kert w Maja 04, 2013, 20:35:43 pmbardziej "hollywoodzka, luksusowa, plastic kurewka".Według mnie do Megan nie pasuje takie określenie. Za to do tej jak ulał:Megan na tych zdjęciach co dałeś jest użyty flesz, ma tonę mejkapu jak to na jakiejś gali i ogólnie słabo się prezentuje - jak każdy jak mu się fleszem ciśnie po oczach np. w klubie.
Cytat: Kert w Maja 04, 2013, 20:35:43 pmbardziej "hollywoodzka, luksusowa, plastic kurewka".Według mnie do Megan nie pasuje takie określenie. Za to do tej jak ulał:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Megan na tych zdjęciach co dałeś jest użyty flesz, ma tonę mejkapu jak to na jakiejś gali i ogólnie słabo się prezentuje - jak każdy jak mu się fleszem ciśnie po oczach np. w klubie.
Co to za bicz?
Cytat: Kopersztyk w Maja 04, 2013, 20:54:58 pmCo to za bicz? http://www.pudelek.pl/artykul/54862/18letnia__celebrytka_sukienka_w_panterke_i_majtki_zdjecia/
KYO test ostateczny:W którym roku najlepiej?
2005 i nic więcej, dobra sucz.
Swoją drogą to czy wy w tej Warszawie macie same kur** z parciem na szkło, które cycki pokazują pierwszemu lepszemu typowi z aparatem?
Cytat: Iras w Maja 13, 2013, 11:24:04 amSwoją drogą to czy wy w tej Warszawie macie same kur** z parciem na szkło, które cycki pokazują pierwszemu lepszemu typowi z aparatem? No ja właśnie nie rozumiem jak to działa. Wujaszek podbija z aparatem, pyta: "ej, pokażesz mi cycki?" i one pokazują? Dziwaczne.
każda typiarka zgodzi się za 2000 Euro na ruchanie z randomowym typem