Na pewno lepsza niż ta z aparatem na zębach. Chociaż ja tam się nie znam, Lem jest większy wyjadacz.
Foremniak to bym ze wsi nie wypuszczał. Ona jest tragicznie irytująca i zmanierowana.
Dlatego pozostaje ręka.
Chłopaki z forumka takie sztuki prują, że żadna ręka nie wchodzi w grę.
Japierdolę, po prostu mamy inny gust i tyle
Bożenka = koń? Kurwa mać, co ja czytam
Nie różne gusta tylko my gust mamy, a wy nie.
Ta z aparatem na zębach jest troszkę podobna do tej z tańczącymi brwiami, co się Svon jara.
Zarty zartami, ale Bozenka to najlepsza rzecz jaka mogla spotkac serial Klan wiec o czym Wy dyskutujecie?
Cytat: Kert w Września 21, 2014, 15:45:40 pmTa z aparatem na zębach jest troszkę podobna do tej z tańczącymi brwiami, co się Svon jara.Nie.
Bożenka = koń? Kurwa mać, co ja czytam Nie różne gusta tylko my gust mamy, a wy nie.
Ty chyba nie słyszałeś piosenki o Chince czikulince.
Cytat: svonston w Września 21, 2014, 16:01:54 pmCytat: Kert w Września 21, 2014, 15:45:40 pmTa z aparatem na zębach jest troszkę podobna do tej z tańczącymi brwiami, co się Svon jara.Nie.spier**laj, nie masz gustu
Cytat: svonston w Września 21, 2014, 16:01:54 pmTy chyba nie słyszałeś piosenki o Chince czikulince. Co ma chinka czikulinka do bożenki? :<
Co ma chinka czikulinka do bożenki? :<
małorolna szczęka
Ona chyba dla plejboja się rozbierała.
No, że taka ze wsi. Jagna z Chłopów i Maryna z Janosika. Coś jeszcze wyjaśnić, czy mam się znowu przyczepić do Twojego transa?
Czekam aż jej nagie foty wypłyną z icloud.