Taki gif tnący. Tu lepiej:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Poza tym Kebab, nie słyszymy muzyki. PEWNIE W RYTM BAUNSUJE.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)BYM
wygląda jak chora/upośledzona ciapa na dyskotece, która sobie upatrzy ofiarę i poczeka, aż browarki włączą w głowie amorki, żeby można było się podupczyć w kiblu.
Wyrzuceni ze szkoły Chloe (Claire Julien), Marc (Israel Broussard), Nicki (Emma Watson) oraz dowodząca nimi Rebecca (Katie Chang) włamują się do domów celebrytów. Kradną pieniądze, biżuterię i modne ubrania, a informacje o nieobecności gospodarzy czerpią z... internetu. Grupka świetnie się bawiących młodych ludzi szybko zmienia się w skuteczny i bezwzględny gang.
Wygląda na kujona udającego ostrą laskę
Cytat: Szymku w Października 31, 2014, 10:59:38 amWygląda na kujona udającego ostrą laskę Słodko
o takim wyglądzie, jak Watson
Ktoś wie z jakiego to filmu Hermiona? Obejrzałbym
Ja ostatnio Spring Breakers oglądałem, też właśnie w ten deseń, i faktycznie nie podobał mi się ten film, był denny w uj.
Ten film z Hermiona jest turbochujowy tak FYI.
Jak zawsze wrzucałeś naprawdę bardzo ładne dziewojki, tak teraz poleciałeś przeciętniakami razy milion.
Rozumiem, że te dziewczyny nie miały już za co ćpać amfy, hery, metkatynonu i uznały, że warto zarobić trochę grosza poprzez pozowanie nago.
Propos SG, chwaliłem się wam kiedyś, że moja znajoma ma tam seta?http://www.nudelas.com/jinjur-suicide-girls/ na szybko znalezione