A ja zaprzeczam. aphelion też. I o teraz....
Tz kun ma trochę racji, ale zależy jak na to spojrzeć. Tak jak pisałem. Grając z ludźmi z Polski połączenie jest niemal jak w versus - 5/5.
Wychodzą wszystkie juggles, setupu, z customami i pokingiem nie ma problemu.
Jeśli coś na bloku ma -14 fps straty, a my dysponujemy JS właśnie 14to klatkowym, to przy wbuferowaniu go przeciwnik zostanie wybity.
Właściwie lekki problem jest tylko przy just frame, ale tu już trzeba wciąć się idealnie w dana klatkę i w zasadzie nie przeszkadza jak nie gramy Paolo.
Więc, jak da się wykonać juggles typu EWGF, EWGF, 1, 1, 1, ,1 EWGF on line, to jest to wysokiej klasy połączenie. W 96% z graczami z naszego kraju takie miałem.
Grając z ludźmi z europy było to 4/10 często. Też niemal wszytko wchodziło.
Z kun'em to inna bajka. Często mieliśmy 1/5, bardzo rzadko było to 3/5, poza tym połączenie rwało co chwila - swego czasu próbowaliśmy się połączyć kilkanaście razy (bowiem kun nieźle gra i dobrze się z nim walki toczy). Więc może stąd jego niepochlebne opinie.
Spytaj aphelion'a co o on line sądzi. Tak czy owak, uwierz BoBaN, iż często było to versusowe połączenie.
Ryo - hej, jak tam z kablem kolego
Już mamy nowa chatę a w niej 2mb/s. Przeprowadzam się w połowie czerwca, tak więc wtedy będę mógł już bezstresowo grać online w K2, SFIV i U2.
Ale tego SSF4 kupujesz niebawem.