Panowie co z FPS'ów w najbliższym czasie (październik listopad) jest godne uwagi? Na początku listopada pojawi się CoD:BO, ale czy będzie coś jeszcze w co można pograć na multi?
A jakieś argumenty względem PESa..
Fifa 11 czy NBA 2k11 ?
W istocie, wszystkie recenzje się nad grą zachwycają... czyli chyba wezmę NBA. Gry nie kupuję przez pryzmat bliższej mi dyscypliny sportowej, ale chodzi mi o zajebistą zabawę.
Joł ziomy! Jutro idę na grozakupy. Znacie mnie, wiecie co lubię. Zapodajcie jakieś propozycje!
Kup obie i po problemie. Przy jednej i drugiej, powinieneś bawić się znakomicie.
Panowie potrzebuję porządnej Bijatyki na ps3..co radzicie T6 czy może SF4?a moze jakas inna gra rządzi?
Cytat: kun w Listopada 05, 2010, 04:20:38 amJoł ziomy! Jutro idę na grozakupy. Znacie mnie, wiecie co lubię. Zapodajcie jakieś propozycje!Blazblue CS - Zacznij grać w porządne bijatyki
eee jakos Blazblue mi się nie widzi...chyba postawie na Markę i wybiorę Tekkena...
Myślałem, że wyjdzie w tym roku (takie były plany, nie?),
GT5 czy RDR?
Jadę się przejechać do Media, może coś kupie i tu pytanie GT5 czy RDR?
standard cars wygladajace jak za czasow PS2
To zmienia postac rzeczy. W takim razie juz nie powinienes miec dylematu bowiem masz do wyboru: zajebista gre z fajna trawa i koniami oraz gre, ktora maCytat: Lem w Grudnia 05, 2010, 16:29:04 pmstandard cars wygladajace jak za czasow PS2
Ciulu
W niemieckim rzeczowniki pisze się z dużej litery więc nie widzę żadnej anomalii.