Ja napisałem jedynie, że wstąpienie do forumowej elity PS3 ziomków to super sprawa, niestety mi jako posiadaczowi konsoli gorszej kategorii nie jest to dane.
No nic niestety muszę się z tym pogodzić, wiem, że o szacunie Sony ziomków mogę sobie jedynie pomyśleć podczas klepania w jajko.
A teraz suche żarty na bok ja nic nie mam do żadnej konsoli, bo nie wyobrażam sobie nienawiści do osób posiadających inną konsole czy też samej tej konsoli.
A z tego co widzę takie osoby tu się znajdują i jedyne co można na ich temat powiedzieć to chyba to że są upośledzone.
Śmieszy mnie jedynie wasza chora stronniczość, ja wpadłem tutaj z małą podśmiechujką i momentalnie jest pełna reakcja, nie wiem czy do tematów dotyczących xboxa nikt nie zagląda ?
Przecież tam są autentyczne krucjaty fanów gry telewizyjnej od Sony, przecież co się działo w temacie poświęconym Alanowi/Forzie/Halo czy każdemu innemu exowi na X360.
Takiej ilości jadu i nienawiści nawet podczas drugiej wojny światowej nie było.
Może wypadałoby też tam dla odmiany zajrzeć, co ?
Jeżeli tam można robić burdel to dlaczego ja nie mogę robić go tutaj?
Wiadomość scalona: [time]Lipiec 18, 2010, 02:43:13 am[/time]Gdybyś zamiast tego Xboxa z Japonii kupił PS3, nie musiałbyś się spinać i nie łaziłbyś taki sfrustrowany
Xboxa z Japonii jeszcze nie sprowadziłem, bo niestety kilka gier na Wii ciągle mnie na tyle, że muszę tą konsole kupić.
Nie bój się gdyby na PS3 były gry, które interesują mnie chodź w połowie co gry na Xboxa czy niektóre na Wii to kupiłbym z pewnością.
A na chwile obecją jedyne co mnie tam interesuje to Yakuza3, a niestety na jeden tytuł 1300zł nie wydam.