Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 22, 2013, 22:08:44 pmCzy ja dobrze doczytałem że jak do któregoś tam września kupię rok plusa to 90 dostanę extra?Tak, teraz jest promocja właśnie od wczorajszego updejtu do 20 września i przy zakupie roku dostajesz 90 dni bonusowo. Idealnie dla mnie, bo akurat 8 września mi sie abo kończy to sobie kupie. IMPORTANT INFO!Dla tych co mają plusa i chcieliby skorzystać z promocji 90 dni ekstra muszą kupić go z poziomu sklepiku PS Store. Jeśli macie ustawione automatyczne odnawianie to możliwe, że nie naliczy Wam bonusu, więc lepiej ręcznie samemu sobie kupić!!!! Nie ma co się martwić przy tym, że kupujecie przed terminem upływu abonamentu, bo abo się stackuje, co oznacza że naliczy Wam te dni od dnia w którym abonament by sie kończył, więc nic tak naprawdę nie przepada. Dodatkowo jak kupicie dwa razy roczny abonament, to dostajecie też 2x90 dni, czyli przy zakupie od razu na dwa lata macie 180 dni ekstra.
Czy ja dobrze doczytałem że jak do któregoś tam września kupię rok plusa to 90 dostanę extra?
Ten produkt działa w następujących językach: Angielski, Francuski, Włoski, Niemiecki, Hiszpański, Duński , Holenderski, Fiński, Norweski, Portugalski, Szwedzki.
Far Cry 3 za free od 25 września!
In summaryLeaving PS Plus:25th September: Assassin’s Creed 325th September: Saints Row the Third25th September: Payday: The Heist25th September: Urban Trials25th September: New Little Kings StoryEntering PS Plus:25th September: Far Cry 325th September: Giana Sisters: Twisted Dreams25th September: Dragons Dogma: Dark Arisen25th September: Street Fighter X Tekken (VITA)25th September: Touch My Katamari (VITA)
Chyba wykupie sobie dziś PS+ na rok, i tutaj pytanie mam. Co w przypadku gdy kupie PS4? Abonament będę miał cały czas aktywny na nowej konsoli?
Vita mi wczoraj przyszła, dlatego chcę kupić PS+:-D a jakie gierki były na Vite ostatnio i kiedy wchodzi ta oferta na październik? A już mam, wyżej było napisane:-P
O KUUUUUUUU!!!!!!! DRAGONS DOGMA!!!!!FAP FAP FAP
Ja Ci mogę za dobrą flaszkę sprzedać.
Cytat: inż. windomearl w Września 17, 2013, 17:57:25 pmJa Ci mogę za dobrą flaszkę sprzedać.Ale razem ją ojebiemy u mnie?
Cytat: Ryo w Września 17, 2013, 18:14:07 pmCytat: inż. windomearl w Września 17, 2013, 17:57:25 pmJa Ci mogę za dobrą flaszkę sprzedać.Ale razem ją ojebiemy u mnie? Oczywiste.