Wiadomo, że nie opłaca się brać konsol na premierę.
Już doczytałem, kaca brak. To co, ktoś będzie po sieci śmigał w borderlandsy?
Jest rozpiska na styczeń:PS VitaSoul Sacrifice
Ja! Na bank sobie w tą giere pogram, bo jedynka była super dla mnie
No pięknie, DMC już mnie nie interesuje, ale Borderlands i Soul Sacrifice z chęcią przyjmę .
W święta będę bez konsol bo jadę do domu
Borderlands 2 ogram z przyjemnośćią, DMC tym bardziej, a Soul Sacrifice w końcu się doczekałem na Vicie.
Cytat: Morfi w Grudnia 13, 2013, 11:37:18 amBorderlands 2 ogram z przyjemnośćią, DMC tym bardziej, a Soul Sacrifice w końcu się doczekałem na Vicie.W SS można grać co-op, gramy?
Cytat: Snake_Plissken w Grudnia 13, 2013, 16:39:35 pmCytat: Morfi w Grudnia 13, 2013, 11:37:18 amBorderlands 2 ogram z przyjemnośćią, DMC tym bardziej, a Soul Sacrifice w końcu się doczekałem na Vicie.W SS można grać co-op, gramy? Ou rajt! W święta możemy od razu pograć jak wyjdzie
Wie ktoś kiedy ma wejść Hitman: Absolution do tej styczniowej oferty za niecałe 4 dyszki? Wszędzie piszą że wyjdzie z niej 22 stycznia, ale kiedy wejdzie to za ch** nie wiadomo.
Cytat: Wooyek w Stycznia 02, 2014, 13:49:35 pmWie ktoś kiedy ma wejść Hitman: Absolution do tej styczniowej oferty za niecałe 4 dyszki? Wszędzie piszą że wyjdzie z niej 22 stycznia, ale kiedy wejdzie to za ch** nie wiadomo. A nie wolałbyś mieć w pudełeczku?
Jest jakieś promo na Origins teraz?
Cytat: Kert w Stycznia 04, 2014, 12:41:02 pmJest jakieś promo na Origins teraz?Tak, za free w Plusie.
Cytat: Ryo w Stycznia 04, 2014, 12:52:30 pmCytat: Kert w Stycznia 04, 2014, 12:41:02 pmJest jakieś promo na Origins teraz?Tak, za free w Plusie. Ze co jest?