Jeszcze niepotwierdzone.A miałem właśnie GOW kupować http://www.ppe.pl/news-28660-poznalismy_czerwcowa_oferte_playstation_plus__beda_hity__.html Czerwiec: PlayStation 4: Secret Ponchos PlayStation 3: God of War: Wstąpienie oraz Oddworld: Munch's Oddysee HD PlayStation Vita: Lone Survivor: The Director’s Cut (cross-buy) oraz Plants vs. Zombies
Warto jeszcze pamietać o tym że w czerwcu wymieniają te wiszące od roku pozycje z Instant Game Collection czyli dojdą kolejne 3-4 pełne gry. Zapewne ogłoszą je na E3.
Ponoć na Vitę ma być Limbo.
nie jest takie tragiczne
chociaż w GoWa starczyło mi demo, żeby się nagrać w sumie.
W mancza chętnie pogram
Albo Knacka wypuszczą
Ja to się zastanawiam kiedy zaczną wrzucać większe tytuły na PS4 Patrząc na GOW Wstąpienie to po roku od premiery jest szansa na jakieś gry. Więc pewnie listopad 2014 może być dosyć obfity Albo Knacka wypuszczą
Jednak są inne gry, cieszy mnie dragons crown na vita.
Jak rzucą Dragon's Crowna na vite to będę sie jarał jak dziecko - a do tego dzieki cross-save wpadną dwie platyny
To może teraz przyjebiemy jakiego co-opa we czterech? Dawno nie grałem, NO I JESZCZE PLATYNA DO WBICIA.
Cytat: Ryo w Maja 28, 2014, 08:21:28 amTo może teraz przyjebiemy jakiego co-opa we czterech? Dawno nie grałem, NO I JESZCZE PLATYNA DO WBICIA.Piszę się jak coś.
No i git, bo na PS3 to ja na premiere kupiłem
Trine 2: The Complete Story