CytujCytuj
Ja napiszę tylko tyle. Jeśli sędzia daje zawodnikowi żółtą kartę za to, że ten uderzył z premedytacją przeciwnika w twarz to taki sędzia jest po prostu skończonym debilem. Jeśli już zdecydował się na wyjęcie kartki to w takiej sytuacji jest tylko i wyłącznie możliwość pokazania czerwieni.
Tylko że Włoch nie dostał w Twarz, ewidentnie udawał Za to cholernie nie lubię Włochów, powinni grać w teatrze a nie w piłkę nożną. I jeszcze jedno brak Buffona mocno widoczny.
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 24, 2010, 18:02:24 pmCytat: windomearl w Czerwca 24, 2010, 17:59:48 pmA bo sobie wybieracie ulubione drużyny właśnie, ja to oglądam mecz, a nie oglądam jak "moja" drużyna wygrywa/przegrywa.A ja oglądam no i?
Cytat: windomearl w Czerwca 24, 2010, 17:59:48 pmA bo sobie wybieracie ulubione drużyny właśnie, ja to oglądam mecz, a nie oglądam jak "moja" drużyna wygrywa/przegrywa.
A bo sobie wybieracie ulubione drużyny
Cytat: BoBaN w Czerwca 24, 2010, 18:10:55 pmCytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 24, 2010, 18:02:24 pmCytat: windomearl w Czerwca 24, 2010, 17:59:48 pmA bo sobie wybieracie ulubione drużyny właśnie, ja to oglądam mecz, a nie oglądam jak "moja" drużyna wygrywa/przegrywa.A ja oglądam no i?no i teraz srasz żarem bo ci Włochy odpadły.oglądam mecz Japonii z Danią...tak chujowego komentatorstwa to dawno nie słyszałem, wyje**ć tych 2.a sam mecz, oglądam od niecałej 2 połowy i strasznie anemiczny jest.
Cytat: BoBaN w Czerwca 24, 2010, 18:59:04 pmJa napiszę tylko tyle. Jeśli sędzia daje zawodnikowi żółtą kartę za to, że ten uderzył z premedytacją przeciwnika w twarz to taki sędzia jest po prostu skończonym debilem. Jeśli już zdecydował się na wyjęcie kartki to w takiej sytuacji jest tylko i wyłącznie możliwość pokazania czerwieni. Tylko że Włoch nie dostał w Twarz, ewidentnie udawał Za to cholernie nie lubię Włochów, powinni grać w teatrze a nie w piłkę nożną. I jeszcze jedno brak Buffona mocno widoczny.
Mają najlepszych bramkarzy
Cytuj Mają najlepszych bramkarzy aaaa to już wszystko jasne! W szkole jak grałeś w piłkę to zawsze na bramce stałeś!
Był na TVP Sport. Cholernie mi szkoda Kamerunu.
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 24, 2010, 22:49:08 pmCytuj Mają najlepszych bramkarzy aaaa to już wszystko jasne! W szkole jak grałeś w piłkę to zawsze na bramce stałeś!Te pucharki na zdjęciach u mnie w pokoju to nagrody za bramkarza turnieju. Tak, grałem w futsal na tej pozycji. Mina napastnika, któremu wyjmujesz setkę albo karniaka, bezcenna. Odnośnie Włochów to myślę, że z Buffonem na bramce wyniki spotkań mogłyby wyglądać zupełnie inaczej.
Cytat: BoBaN w Czerwca 24, 2010, 22:52:49 pmCytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 24, 2010, 22:49:08 pmCytuj Mają najlepszych bramkarzy aaaa to już wszystko jasne! W szkole jak grałeś w piłkę to zawsze na bramce stałeś!Te pucharki na zdjęciach u mnie w pokoju to nagrody za bramkarza turnieju. Tak, grałem w futsal na tej pozycji. Mina napastnika, któremu wyjmujesz setkę albo karniaka, bezcenna. Odnośnie Włochów to myślę, że z Buffonem na bramce wyniki spotkań mogłyby wyglądać zupełnie inaczej. chu** tam, sam Buffon by im meczu nie wygrał, a oni nie grali kompletnie nic, dno Dobrze że odpadli, bo zaniżali by jeszcze bardziej poziom tego śmiesznego turnieju.
Przysnąłem sobie. Najnudniejszy mecz mistrzostw, definitywnie.
Zdziwię się jeśli w tym meczu nie pojawi się czerwona karta. Szczególnie ze strony Chile.