Dobra, jeszcze dziś na spokojnie przetestowałem 3DSa, mając nadzieje że ostatnio miałem słabszy dzień, ale niestety, całe to 3D bez okularów jest niestety IMO bardzo słabe, marketingowy bełkot po prostu wygrywa. Główny problem to oczywiście walka z utrzymaniem efektu 3D, lekkie ruchy głową ciągle go niszczą, co po prostu podczas gry, fajne nie jest. Pograłem w PESa ( bez szału ), w jakąś grę gdzie latało się samolotem i w super monkey ball. Ta ostatnia, nawet fajna.
Cóż powiedzieć, w 3DSa fajnie się grało, ale jak wyłączyłem całe to 3D, dla mnie IMO to przereklamowana zabawka, nie wiem jak można było wydać konsolkę z ekranem 3D, który po prostu nie daje rady. ( raz, że w cale nie wygląda to jakoś super, dwa, że ciężko utrzymać obraz ) Wiadomo, może chodzi o mnie, może tylko ja mam tak poważne problemy z tą konsolą, ale żeby ekran mrugał jak ledwo co się głowę przechyli na bok, to coś jest niestety nie tak.
Odradzać, nie odradzam, po prostu jak wcześniej mówiłem, polecam pierw przetestować ! Nie radzę kupować w ślepo, bo kupuje się w sumie dla tego 3D bez okularów, a jak grać w 2D to chyba lepiej tańszego DSa kupić.