Co jest nie tak z dizajnem? Może nie oglądałem zbyt uważnie trailera, ale nic tam dziwnego nie zauważyłem. Jak coś to dajcie ramę czasową, na której mam się skupić.
czy ty w kazdym temacie musisz nabijac posty??
@ mejs
system to moze i ma uber nie wiem nie gralem w poprzednie czesci, ale moja tolerancja w kwesti dziwactw japonskich konczy sie na Taokaka
Jasne kazdy ma swoj gust i ja to rozumiem ale np. Aphelion chyba nie rozumie ze ten design jest zajebisty dla naszych skosnookich bracii (dla mnie jest w sumie neutralny) a firma nie zbankrutuje bo taki Europejski powazny gracz jak on nie kupi tej gry.
Bałem się, że AH3 nie wyjdzie poza Japonią, ale teraz już mam pewność.
ASW już widzi, że Aphelionowi się nie podoba, więc o grze możemy zapomnieć, damm you
Lepiej jarac sie armia dziwolagow albo pandami niz grac w gry z systemem tak trudnym ze w Polsce nikt nie potrafii w to grac. A najlepiej to sie kur** krecic na glowie...
Nie zapędzaj się pod względem systemu daleko jej do Guilty Gear a patrząc na Cieślaka/Fujiego czy całą reszte Guilty Gear Team Poland są u nas ludzie którzy potrafią to ogarnąć.
Jeżeli tylko pojawi się u nas osobiście Ci to udowodnie nie bój się ziomek.
Co jest nie tak z dizajnem? Może nie oglądałem zbyt uważnie trailera, ale nic tam dziwnego nie zauważyłem. Jak coś to dajcie ramę czasową, na której mam się skupić.
Chodzi tu o to że niektórzy mogą powiedzieć że dizajnowo ta gra nadaje się dla pedofili bądź onanistów.
Wybór tu mamy taki : Nastolatki z katanami/nastolatki na miotłach/nastolatki uczennice... Nie każdemu musi się to podobać ale teksty kolegi są mówiące o tym że jeżeli bijatyki będą się tak prezentować to gatunek upadnie pozostawie bez komentarza.