Niezłe, ale jeśli tak mają wyglądać gry na następnej generacji konsol, to ja jednak wolę poczekać jeszcze trochę i dostać coś co naprawdę kopie ryja. Zbyt mały skok jakości jak dla mnie. Aczkolwiek wrażenie robi.
idz pograj w UNCHARTED!!!!!!!!!1111111
Grałem i to w obie części. Masz z tym jakiś problem? Dobrze jednak, że poruszasz temat, bo IMO tylko Uncharted 3 może jeszcze nas zaskoczyć grafiką. Multiplatformy nie mają czego tutaj szukać. Sad but true.
pisz moze we wlasnej osobie, bo watpie by ludziom po raz kolejny spadly gacie jak zobacza po raz trzeci ta sama, korytarzowa gierke pelna skryptow, jakiekolwiek by one nie byly.
to jest wlasnie dobre, wszyscy serwisy growe i dziennikarze pisza o fenomenalnej i realistycznej grafice, skoku jakosci oczekiwanym od lat, o silniku pelnego nowych technologii, boban jedyne co moze wykrztusic to - "niezle"
potem tego samego bobana bede czytal w temacie killzone albo uncharted opisujacego swoje wrazenia na pare akapitow, ktore mozna by bylo skrocic do "<fap><fap><fap> sony <fap><fap><fap> ps3 <fap>". nad gierkami, ktore posiadaja taka grafike tylko za pomoca ograniczen, uproszczen i malych oszustw. tobie juz nic nie pomoze, dalej slepo zakochany w peestszy...