9600M to jakaś moblina karta? Bo jak tak to ona pewnie ma mało wspólnego z taką 9600 z normalnego PC .
Jest porównywalna do stacjonarnej 8600 GT czyli generacje niżej tak jakby... Wbrew pozorom to bardzo mocna karta jak na Laptop i w wiele nowości PeCetowych grałem na przyzwoitym poziomie (może nie jakies super maks detale, ale przynajmniej płynnie)
Udało mi się odpalić Betę Battlefield 3... Ale kurde wersja PC jest nie grywalna
. Cały czas znikają mi postacie (!) i gra cholernie laguje, do tego dźwięk się tnie (a dokładniej każdy sample powtarza dwa razy z dziwnym urwaniem) na początku pomyślałem, że to wina mojego kompa, ale wczytałem się i ponoć ludzie z porządnymi kartami graficznymi mają ten sam problem i ponoć to wynika z braku stabilności serwerów. Jak tak patrzałem to obracanie się kamery itp wydaje się być względnie płynnie przy 1280x800 i wszystko na LOW (beka, że gra wygląda wtedy nieco lepiej niż na PS3...), ale ciężko mi stwierdzić jak to działa, skoro wszystko laguje jak ja pier**le. Co chwila jakiś glitch wyskakuje itp. Nie mam pojęcia więc czy gra jest grywalna czy nie na moim sprzęcie, bo ilość glitchy uniemożliwia mi to
Chyba trzeba czekać na pełną wersje, może lepiej będzie śmigać.