Jeszcze nie miałem okazji grać w tak zbugowaną betę. Te jaja z "łabędzią szyją" podczas czołgania miałem dzisiaj podczas gry, gdy osłaniałem bazę z kompanem - podczas obserwacji placu nagle widzę z lewej strony samą głowę na kiju - japońskie horrory się chowają, bo byłem nie mniej zaskoczony, niż gracz z tego filmiku powyżej
Kolejne przypadki, już nie tak śmieszne - podczas czołgania zapadłem się pod ziemię, często nie mogę zrobić zooma na broni (przycisk nie reaguje), na ruchomych schodach wpadłem na gościa z nożem w ręku, który "przelatuje" przez niego, a sekundę później ten sam gość zdejmuje mnie z kałacha. Mam nadzieję, że to stary build, bo jak nie, to będzie kupa śmiechu po premierze. GOTY zapewnione
Akcje z botem powyżej, to jakieś przegięcie. W B:BC2 też był odpowiednik tego gówna?
Pomijając bugi, gra się bardzo przyjemnie, choć ze skillem u mnie słabiutko i robię głupie błędy.
B3 ma zapewnić cross-platformowe multi? Jakoś nie wyobrażam sobie gry z przeciwnikami, którzy cisną na pc.