Zacząłem od czasu wytknięcia mi tego przez redaktora naczelnego pisma "Broń i Amunicja". Tak wygląda prawidłowy zapis fonetyczny tej nazwy po polsku. W wojsku też tak pisaliśmy w książce wydawania i zdawania broni do magazynu. A jak inaczej?
Myslałem, ze w Polsce piszemy SVD
A myslałem tak dlatego ponieważ: kiedy jeszcze bylem mlodym i przystojnym chlopcem i służyłem naszej ukochanej ojczyźnie w 2Bz. To miałem "przydział" strzelec wyborowy 4Kzm i w książeczce wojskowej miałem wpisane na stan
SVD Jak znajdę książeczke to pokaże fote nawet.
Pytanie o dodatkowy ekwipunek z limitki. W pudełku mam klucz na dodatkowe mapy i info, że mogę odblokować M1911. Gdzie jest reszta? To dodawał sklep czy też miało być w pudełku?
Albo na fakturze, albo online w Twoim zamówieniu, bądź na mailu. Zależy gdzie zamawiałeś.
Jeżeli masz limiktę to powinieneś mieć 3 kody - jeden na początkowy zestaw ekwipunku, drugi na Dog Tagi, trzeci na specjalny strój dla wojaka.
W sumie powinieneś mieć 4 kody. Jeden w pudełku(karkand i online pass) i 3 na fakturze lub innych mailach.
Patrz na liczbę punktów w obu drużynach. MVP to gracz, który zdobył najwięcej punktów ze wszystkich 24 graczy.
Zaiste prawde rzekł, pinki słuchaj starszych następnym razem;P