0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
przed twarz strzelającego ? made in china sux
Chciał żem pograć z chłopakamy, ale PSN nie pozwoliło.
No poczulem sie jak rzecz, znudziles sie mna i rzuciles mnie w kąt... Wbijaj teraz pierdolniem se meczyka
Gdzie ta kur** moc Cella?
Rozpłakałem się:
Ostatnio jak graliśmy rozjebał mnie tekst kuna:"Piotrek, rzuć ammo"...."Piotrek, rzuć ammo!"..."Nie jedz ciasta tylko rzuć ammo!!"...<wypada ammo>
A myślałem że znaczek ammo znaczy że tam leży amunicja,no nieżle:),narzekam na innych a sam nie kumam:)
Znaczek na radarze z ammo oznacza że typ potzebuje ammo? bo już nie kumam.W bc2 było tak samo? Głowa słabo pracuje
Cytat: jaca71 w Stycznia 06, 2012, 22:43:45 pmZnaczek na radarze z ammo oznacza że typ potzebuje ammo? bo już nie kumam.W bc2 było tak samo? Głowa słabo pracujeTa. Taki migający chyba. A taki co nie miga, to skrzynka z amunicją. Jeśli dobrze pamiętam.
BTW mój nowy headshot distance = 453m
Cytat: _invictus w Stycznia 07, 2012, 09:55:12 amBTW mój nowy headshot distance = 453m Ja mam 590m ;]
Cytat: Ryo w Stycznia 07, 2012, 12:03:45 pmCytat: _invictus w Stycznia 07, 2012, 09:55:12 amBTW mój nowy headshot distance = 453m Ja mam 590m ;]ale ja jestem cienki w tej grze
Mielismy ch**owy na maxa team, ale jakos sie gralo ;p
Chciałbym mieć team gdzie przy obronie dwie osoby zastawiają claymory na punkty, a dwie osoby zaminowują cały teren i niszczą pojazdy. Do tego każdy innego perka dla całej drużyny.
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2012/01/05/join-the-age-old-rivalry-between-metal-and-hip-hop-in-battlefield-3-this-weekend.aspx##