A żeby pograć z wami to co tam potrzebuję bo mam tylko podstawkę a widziałem że teraz prawie każdy mecz jest na nowych mapach. To tylko kirkland ? Ktoś kupił to premium opłaca się ?
Kto ma nowe mapy niech coś napisze. Jak wypadają, jak nowe bronie itp.
Co to jest to premium ? To jest też kirkland ?
Za to ze są takimi chujami zdziercami ,nie kupie ani jednej mapki ,ani premium, niech sie walą
Spoko, mnóstwo osób gra na starych mapach. Cancer ma premiuma, ja dzisiaj biorę. Mapki są ponoć spoko. Jeżeli potwierdzi się, że osobno dodatki będą kosztowały po ok. 50 zł, to się opłaca. Nie mówię już o dodatkach typu bronie, Dog Tagi czy stroje. Jak bym brał
niby czemu? bo masz wszystkie dodatki i inne badzewia za nizsza cene?
Aha, no i po paczu gra chodzi i wygląda fpyte.
Cytat: Ryo w Czerwca 08, 2012, 11:46:51 amAha, no i po paczu gra chodzi i wygląda fpyte.Aż odpalę i pobiorę te 6gb paczy. Potem sprawdzę gierkę i gdy okaże się, że mnie oszukałeś to dostaniesz "czy minusy". Jeżeli jednak z pod Twoich palców prawda wypełza to nagrodzę Ciebie plusem.
To w takim razie ja też sobie sprawdzę może dziś albo w weekend znowu tryb sieciowy z chęcią bo widzę że Ryo, tofek i Pati dalej walą, a w coś pograłbym sobie macie headsety ?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Dobrze, że w AC130 są udostępnione tylko dwa miejsca, bo by nie było komu na dole walczyć.
A ja się pytam kto to pilotuje
Mówicie, że fajnie teraz ta gra śmiga? Gracie na Normalu czy w tryb Hardcore? Ile stoi w Złotówkach ten Premium? Może bym wrócił w sumie...
Siema siema, gra ktoś dzisiaj w CQ?